Hyppää sisältöön

Tukholman Design Week uutuudet 2024!

Thread sohva

Kiitos vierailustanne Tukholman huonekalumessuilla ja Tukholman Design Week tapahtumissa 6.-10.2.2024! Päämiehemme esittelivät messuilla ja omilla showroomeillaan upeita uutuustuotteita, joista haluamme esitellä teille nyt muutamia kiinnostavimpia uutuuksia.

JOHANSON DESIGN

Champ rahi ja sivupöytä

Johanson Design ihastutti messuilla näyttävillä uutuuksillaan ja värikkäällä messuosastollaan. Johanson Design uutuuksia ovat muun muassa Thread sohva, Plus tuoli, Ava moduulisohva, Champ rahi ja sohvapöytä, Lindy pöytä, sekä Opus nojatuoli matalalla ja korkealla selkänojalla. Lue lisää Johansonin uutuuksista esitteestä!

Plus tuoli
Ava moduulisohva

DECIBEL BY JOHANSON

Circuit akustiikkapaneeli

Decibel by Johanson tuotteita esiteltiin mm. Johanson Design showroomilla Tukholmassa. Decibel uutuuksia ovat Circuit akustiikkapaneelisarja, jonka eri akustiikkapaneeleilla voidaan luoda näyttäviä, koko seinänkokoisia teoksia, joissa vain mielikuvitus on rajana. Lisäksi Decibel esitteli Note akustiikkapaneelinsa, jonka hillitty muotokieli muistuttaa muistilappua.

Note akustiikkapaneeli

MAGIS

South tuoteperhe

Magis esitteli pop-up showroomillaan  muun muassa South tuoteperheen, joka ihastuttaa värikkyydellään. South tuoteperheeseen kuuluvat ruokatuoli, nojatuoli ja sohva sekä useita eri pöytävaihtoehtoja. Lue lisää South tuoteperheestä esitteestä!

Kysy lisää uutuustuotteista Roltradesta: puh. 010 322 0500 / roltrade@roltrade.com.

Jaa somessa:

Lue myös