Menu

8.4.2021

Roltrade Uusi Edustus – Tanskalainen Wendelbo Nyt Suomessa!

Tanskalaisen Wendelbon tuotteissa yhdistyvät tyylikäs, kansainvälinen tyyli sekä pohjoismaiset arvot. Wendelbon laaja sohvien, nojatuolien ja muiden tuotteiden valikoima täydentää loistavasti Roltraden olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Lataa Wendelbo esite tästä! 

 

Wendelbon tarina alkoi yli 60 vuotta sitten Aarhusissa, jossa valmistettiin taidolla Wendelbon suunnittelemia huonekaluja. Uuden johdon myötä tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti säilyttäen kuitenkin vankka käsityötaidon perinne.

 

Tyylikkäitä sohvavaihtoehtoja julkisiin tiloihin, toimistoihin sekä yksityisiin koteihin!

 

Coin ruokapöytä

 

Calibre sohvapöytä

 

Tervetuloa tutustumaan Wendelbon koko valikoimaamme kotisivuillemme www.roltrade.com tai varaa henkilökohtainen esittely uudistetulla Showroomillamme osoitteessa Itälahdenkatu 18 A, Helsinki!

 

 

8.4.2021

Johanson Design Stroll tuoteperhe on laajentunut

Johanson Design Stroll tuoteperhe on laajentunut! Valikoimaan on lisätty tyylikkäitä pöytiä useissa eri koossa sekä tarjoiluvaunuja. Tutustu koko Stroll -tuoteperheeseen uuden Johanson Design Stroll esitteen avulla. Lue lisää Stroll tuoteperheestä esitteestä! 

Johanson Design Stroll tuoteperhe ihastuttaa monimuotoisuudellaan. Böttcherin & Kayserin suunnittelema Stroll tuoteperhe koostuu monikäyttöisistä jakkaroista, pöydistä ja tarjoiluvaunuista.

Värivaihtoehtoja jokaiseen makuun! Johanson Design kalusteissa on vakiona 192 RAL-sävyä ja valittavana on jopa 400 erilaista väri- ja viimeistelyvaihtoehtoa. Koska kalusteet valmistetaan omissa tehtaissa, joustavuus ja uniikit ratkaisut ovat mahdollisia. Kaikki Johanson Desing -tuotteet ovat Möbelfakta-testattuja ja paloluokiteltuja. Lue lisää koko Johanson Desing valikoimasta tästä!

 

 

 

24.3.2021

Johanson Design Moment houkuttelee pysähtymään hetkeen!

Johanson Design Moment tuoli on Johan Lindsténin suunnittelema minimalistinen ja tyylikäs tuoli, joka ihastuttaa selkeälinjaisella ja ajattomalla muotoilullaan. Moment tuolin muotokieli huokuu arvokkuutta, ja se onkin loistava valinta ravintoloihin, hotelleihin tai toimistoihin, miksei myös koteihin.

 

Moment tuolin perimmäinen ajatus on houkutella pysähtymään hetkeen. Tilan tunnelmasta voidaa

 

Johanson Desing Moment tuolin ilmettä voidaan muunnella useiden eri verhoilukangas- ja rungon värivaihtoehtojen avulla. Vain luovuus on rajana!

7.1.2021

Muuto uutuustuotteet ovat nyt täällä!

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut upeilla uutuuksilla: Linear Steel ulkotuoleilla ja ulkopöydillä, Flow tarjoiluvaunuilla, Story Pinboardilla sekä Rime seinävalaisimella ja Plank naulakolla. 

Muuton uutuudet, Linear Steel käsinojatuoli ja Linear Steel tuoli, laajentavat Linear Steel ulkokalustesarjaa. Pulverimaalatusta teräksestä valmistettuja tuoleja on saatavissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto Linear Steel tuoteperhe on saanut myös uusia ulkopöytävaihtoehtoja. Linear Steel ulkopöytää on saatavana kahdessa koossa: kannen kokona 70×70 cm sekä halk. 70 cm. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto on tuonut valikoimaansa myös tyylikkäitä ratkaisuja kotitoimistojen säilytykseen. Monikäyttöinen Flow tarjoiluvaunu toimii loistavana lisätasona kotitoimistojen pientuotteiden säilytyksessä sekä ravintoloiden saleissa. Flow tarjoiluvaunu on Normal Studiosin suunnittelema säilytysratkaisu, jota on saatavissa kahdessa eri korkeudessa.

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Story pinboard, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä korkista.

 

Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on uusi Rime seinävalaisin, joka soveltuu loistavasti osaksi kahviloiden tai ravintoloiden sisustusta. Rime seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaiselta muotoilullaan. Rime seinävalaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Suunnittelusta on vastannut TAF Studio.

 

Muuton uutuusnaulakko Plank naulakko tarjoaa helpotusta kodin eteiseen. Suunnittelusta ovat vastanneet Sam Hecht & Kim Colin. Plank naulakko on valmistettu FSC-sertifioidusta tammesta ja pulverimaalatusta teräksestä.

 

Uutuuksien lisäksi Muuto on laajentanut olemassa olevien tuoteperheiden värivaihtoehtoja. Uusia värejä ovat saaneet mm. Framed peili, Around kahvipöytä, Cover käsinojatuoli ja pikku tuoli, Visu baarituoli ja Nerd tuoli.

 

Kysy lisää tuotteista: Roltrade Oy, puh. 010 322 0500, roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , , ,

24.11.2020

Muuto Linear System – muokattavissa oleva pöytäsarja oheistarvikkeineen!

Muuto Linear System – Muokattavissa oleva pöytäsarja oheistarvikkeineen!

Tänä päivänä toimistojen ja muiden tilojen tulee olla helposti muunneltavissa käyttäjiensä tarpeita vastaavaksi sekä turvallisen työskentelyn takaamiseksi. Muuton uusi Linear System -tuoteperhe koostuu erikokoisista pöytäratkaisuista, joihin on saatavissa oheistarvikkeina valaisimia, sermejä, hyllyjä ja tarjottimia. Muuton Linear System -tuoteperheen tuotteita voidaan käyttää mm. toimistoissa ja kirjastoissa.

Muuton mielenkiintoisia uutuustuotteita ovat modulaariset Linear System -pöydät, Linear katto- ja pöytävalaisimet sekä muut lisäosat.

 

Linear System pöytämallisto
Suunnittelija: Thomas Bentzen

 

Linear kattovalaisin                                 Linear pöytävalaisin
Suunnittelija: Thomas Bentzen                  Suunnittelija: Thomas Bentzen

 

Linear väliseinä
Suunnittelija: Thomas Bentzen

Lue lisää Muuto Linear System -tuotteista esitteestä.  Lue lisää koko Muuto valikoimasta uudesta Muuto esitteestä.

 

Roltrade | www.roltrade.com | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , , , , ,

9.10.2020

Luksusta ulkotiloihin Serralungan uudella samettisella pinnoitteella!

Jo vuodesta 1825 ruukkuja valmistanut Serralunga on tuonut valikoimaansa uuden samettisen pinnoitteen. Pehmeän samettinen viimeistely on saatavissa valituille kalusteille, ruukuille ja valaisimille. Samettinen efekti luodaan polyamidi käsittelyllä ruukun tai kalusteen pinnalle. Lue lisää Serralungan uudesta viimeistelystä tästä!

 

Serralungan samettisella pinnoitteella viimeistellyt tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä, UV-suojattuja ja lämmönkestäviä, sekä niiden pintaa voidaan puhdistaa muovisten kalusteiden ja ruukkujen tapaan.

Serralungan uuden pinnoitteen värivaihtoehtoja on kolme: musta, punainen ja vihreä.

Tägit: , , , , , , , ,

5.10.2020

Suosittu Grid -sisustuselementti nyt saatavana myös harmaana!

Rakastettu Grid -sisustuselementti on saanut uuden ihastuttavan värin! Grid -sisustuselementin uusi harmaa väri on loistava lisä muiden värivaihtoehtojen (musta ja valkoinen) rinnalle. 

Peter J. Lassenin suunnittelemat GRID-elementtijärjestelmät puhuttelevat vähäeleisyydellään. Käytön ja katseen kestävistä elementeistä
voidaan rakentaa ennennäkemättömiä kokonaisuuksia, jotka toimivat säilytyskalusteina, myymäläesillepanoissa, tilanjakajina – vain mielikuvitus
on rajana.

Grid-sisustuselementtien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Grid-kokonaisuus toimii tilanjakajana, hyllynä, vitriininä, pöytänä, istuimena tai tuotteiden display-kalusteena. Grid-moduulien lisävarusteina kokonaisuuksiin voidaan lisätä kaapinovia, istuintyynyjä ja muita  piensisustustuotteita. Lue lisää Grid-sisustuselementistä tästä!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | www.roltrade.com | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , ,

2.10.2020

Tyylikästä muotoilua ympäristöä kunnioittaen!

Johanson Design Pelican tuoli on Ruotsin ensimmäinen EU-ympäristömerkin saanut muovituoli. Pelican tuoli on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, se on pinottava sekä ergonomisesti suunniteltu. Tutustu koko Pelican -tuolisarjaan uuden Johanson Design Pelican -esitteen avulla.

 

 

 

Johanson Design Pelican tuoli ihastuttaa monimuotoisuudellaan. Johan Lindsténin suunnittelema Pelican -tuolisarja koostuu 10 erilaisesta tuolimallista.

 

 

Värivaihtoehtoja jokaiseen makuun! Johanson Design kalusteissa on vakiona 192 RAL-sävyä ja valittavana on jopa 400 erilaista väri- ja viimeistelyvaihtoehtoa. Koska kalusteet valmistetaan omissa tehtaissa, joustavuus ja uniikit ratkaisut ovat mahdollisia. Kaikki Johanson Desing -tuotteet ovat Möbelfakta-testattuja ja paloluokiteltuja. Lue lisää koko Johanson Desing valikoimasta tästä!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | www.roltrade.com | Puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , ,

18.9.2020

Tunnelmalliseen valaistukseen!

Hyvä valaistus parantaa työssä viihtymistä ja jaksamista. MUUTON valaisimista voidaan koota näyttäviä kokonaisuuksia, tai niitä voidaan käyttää myös yksittäisinä katseenvangitsijoina. Muuton valaisinvalikoima koostuu upeista ja veistoksellisista valaisimista, joissa yhdistyvät monipuolinen materiaalien käyttö, toiminnallisuus sekä taidokas valaisinmuotoilu nimekkäiden suunnittelijoiden toimesta. Muuton valaisinvalikoimasta löytyy mm. valaisimia, jotka on suunniteltu akustoimaan toimistojen, ravintoloiden tai hotellien avoimia tiloja.

Muuton mielenkiintoisia uutuusvalaisimia ovat muun muassa Rime kattovalaisin, Tip seinä- ja lattiavalaisimet, sekä Post seinä- ja lattiavalaisimet, jotka esitellään alla.

 

Tutustu koko muuhun Muuto uutuusvalaisimien valikoimaan uudessa Muuto Valaisimet-esitteestä. Muuto on julkistanut syksyllä myös muita mielenkiintoisia piensistustustuotteita. Lue lisää Muuto valikoimasta kotisivuiltamme www.roltrade.com.

Tervetuloa tutustumaan Muuton valaisimiin, sekä koko muuhun valikoimaamme kotisivuillemme www.roltrade.com sekä Suunnittelijoille -sivuillemme, tai varaa henkilökohtainen esittely uudistetulla Showroomillamme osoitteessa Itälahdenkatu 18 A, Helsinki!

Tägit: , , , , , ,

11.8.2020

Magis uutuus, Bell tuoli, tukee kiertotaloutta!

Magis Bell tuoli on Konstantin Grcic:in suunnittelema, pinottava muovituoli, joka on tehty 100 % kierrätetystä muovimateriaalista. Bell tuolin valmistuksessa käytetään Magisin oman tehtaan sekä paikallisen autoteollisuuden hukkamateriaalia, mikä tukee kierrätystaloutta parhaimmillaan.

 

Konstantin Grcic kertoo Bell tuolin suunnitteluprosessin tavoitteena olleen kehittää laadukas tuoli mahdollisimman pienestä materiaalimäärästä. Valmistusmateriaalin määrä pyrittiin pitämään mahdollisimman pienenä, jotta tuotteet ekologisuus pysyisi mahdollisimman korkeana. Bell tuolin suunnittelussa haluttiin panostaa kestävään ja vastuulliseen tuotteen valmistusprosessiin. Bell tuoliin käytetäänkin vain 2,7 kg muovia, mikä on melkein puolet muihin muovituoleihin verrattuna.

 

Bell tuolia voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa niin yksityisessä kuin julkisessa käytössä. Bell tuoli on loistava valinta erilaisiin tilaisuuksiin, ravintoloiden terasseille tai puutarhakalusteeksi omalle pihalle. Bell tuolia on saatavana 3 eri värissä – Sunrise, High noon ja Midnight blue.

 

Tutustu tuotteeseen tarkemmin esitteestä tai kysy lisää meiltä!

 

 

Kysy lisää tuotteesta Roltradesta:

Roltrade Oy | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

 

 

Tägit: , , , , , , , , , , , , ,

9.6.2020

Ideoita kutsuvan aulatilan luomiseen!

IDEOITA KUTSUVAN AULATILAN LUOMISEEN!

Kun vierailija tai työntekijä avaa toimitilan ulko-oven, hänellä pitää olla vahva tunne oikeassa paikassa olemisesta. Myös positiivinen yllättyminen on sallittua. Yrityksen imagoa vahvistavaan aulatilaan tulee mielellään uudelleen. Roltrade tarjoaa kalusteratkaisut yksilöllisten toimitilojen jokaiseen tilaan!

 

TYYLIKÄSTÄ JÄRJESTYSTÄ AULATILOIHIN

Täydellisten sisääntulojen luominen on hollantilaisen van Eschin ydinosaamista. Tyylikkäillä ja laadukkailla naulakoilla ja säilytysratkaisuilla voidaan jatkaa muissa tiloissa luotua ilmettä.

Van Esch -tuotevalikoima koostuu naulakoista, kaapistoista, esitetelineistä, vitriineistä ja jäteastioista. Van Esch tarjoaa korkealaatuisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia jokaiseen aulatilaan. Valikoituihin tuotteisiin voidaan myös painattaa haluttu logo tai teksti. Lue lisää van Esch tuotteista!

Roltrade tuotteiden valikoimasta löydät laadukkaat julkitilakalusteet, ulkokalusteet, piensisustustuotteet, ruukut sekä tulisijat erilaisiin kohteisiin. Tutustu koko tuotevalikoimaamme osoitteessa www.roltrade.com sekä uuteen Suunnittelijoille -sivustoomme!

 

Kysy lisää tuotteistamme: Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

 

Tägit: , , , , , , ,

19.5.2020

Monimuotoisuutta toimiloihin ja ravintoloihin tilanjakajaratkaisuilla

Toimistoille paluu on monelle meistä pikku hiljaa ajankohtaista, ja turvallisten etäisyyksien takaaminen ihmisten välille voi tuottaa haasteita. Haluamme esitellä teille tyylikkäitä tilanjakajaratkaisuja toimistojen eri tiloihin.

 

Grid-sisustuselementtien käytössä vain luovuus on rajana!

Parhaat toimistokalusteet sallivat työssä viihtymisen. Työpisteen toimiva kalustus luo tehokkuutta ja ajattelua ruokkivaa tunnelmaa. Grid-sisustuselementtien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Grid-kokonaisuus toimii tilanjakajana, hyllynä tai vitriininä. Lue lisää Grid-elementeistä esitteestä sekä tuoteoppaasta!

Esimerkkejä muista tilanjakajistamme:

Decibel Clamp akustoivalla tilanjakajakajalla sekä Cubic akustiikkamoduuleilla voidaan parantaa tilan akustiikkaa sekä rajata tilaa. Edustamiamme Decibel by Johanson Designin tuotteita voi tilata 192 RAL-värissä ja useissa erilaisissa pintaviimeistelyissä. Lue lisää Decibel tilanjakajista tästä.

 

Manerba Hinoki tilanjakajat ihastuttavat monimuotoisuudellaan! Etsitpä tilanjakajaa toimistoon, ravintolaan tai kotiin, Hinoki tarjoaa sinulle laajan kirjon erilaisia malleja ja viimeistelyitä.

 

Pleksistä tai metakrylaatista valmistettuja Manerba Hinoki tilanjakajia on tilattavissa verhoiltuina ääntäeristävillä ja antibakteerisilla kankailla, korkkipinnalla sekä magneettisena. Lue lisää Hinoki tilanjakajasta tästä!

 

Kysy lisää Roltrade tuotevalikoimasta ja tilanjakajista sähköpostitse roltrade@roltrade.com tai puhelimitse 010 322 0500!

 

Tägit: , , , , , , , , , , , , ,

7.5.2020

Kentia tilanjakajaseinällä terassit auki turvavälejä kunnioittaen!

Roltradelta nyt tyylikäs ratkaisu terassien jälleen avaamiseen asiakkaiden turvavälejä noudattaen! Serralunga Kentia tilanjakajaseinä on tyylikäs sisustuselementti terassille, samalla kun se antaa mahdollisuuden rajata terassia niin, että turvaetäisyys suosituksia voidaan noudattaa. Kentia tilanjakaja on valmistettu pakkasenkestävästä ja UV-suojatusta polyetyleenistä ja soveltuu käytettäväksi vuoden ympäri.

 

Luo tunnelmaa terassille helposti siirrettävillä Kentia tilanjakajaseinillä, jotka voidaan asentaa joko pysty- tai pituussuuntaisesta, riippuen siitä mikä toimii tilassa parhaiten. Tilanjakajaa löytyy useita värejä. Lue lisää Kentia tilanjakajaseinästä tästä!

 

Kentia tilanjakajaseinää voidaan käyttää yksittäisenä moduulina, tai siitä voidaan rakentaa suurempia seinäkokonaisuuksia.

 

Kysy lisää tuotteesta meiltä puhelimitse 010 322 0500 tai sähköpostitse roltrade@roltrade.com!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com | www.roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , ,

8.10.2019

Serralungan valoruukuilla näyttäviä ulkoalueita!

Syksy ja pimenevät illat muistuttavat talven lähestymisestä. Nyt onkin loistava aika tutustua Serralungan valoruukkujen tarjontaan. Italialainen Serralunga on valmistanut kukkaruukkuja vuodesta 1825. Ruukut valmistetaan läpivärjätystä polyetyleenistä, kestävät pakkasta (- 40 ⁰C) ja ovat UV-suojattuja. Uutuutena myös likaahylkivä Titaanioksidi -pinnoite!

Serralungan ruukkuvalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen; kokoja on pienimmästä 11 cm ruukusta jopa parimetriseen ruukkuun. Näyttävät ruukut on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, kaikkiin sääolosuhteisiin. Nimekkäisiin suunnittelijoihin kuuluu muun muassa Patricia Urquiola, Ron Arad, Eero Aarnio ja Philippe Starck. Serralunga -ruukkuja on saatavissa useissa eri väreissä. Tiedustele värivaihtoehtoja Roltradesta. 

Upeilla Serralunga valoruukuilla voidaan sisustaa näyttäviä julkitiloja, kahviloita, ravintoloita ja hotelleja. Ruukut voivat toimia tilanjakajina ja somisteina, viimeisenä silauksena sisustettavassa tilassa.

Lisätietoja upeista valoruukuista Roltradesta:

Oy Roltrade Ab | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | www.roltrade.com

 

Tägit: , , , , , ,

8.10.2020

Muuto uutuudet syksylle 2020!

Muuto on julkistanut upeita uutuustuotteita skandinaavisen muotoilua rakastavien iloksi! 

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut mm. Tip seinä- ja lattiavalaisimella sekä Arrange säilytysratkaisulla. 

Muuton uusi Tip seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaisella muotoilullaan. Tip seinävalaisin tarjoaa suoraa- ja tunnelmallisempaa valoa tilaan. Tip valaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Pulverimaalatusta alumiinista valmistettu Tip valaisin on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

 

Tip valaisinperhe on täydentynyt myös Tip jalkavalaisimella. Tip jalkavalaisimen valon kirkkautta voidaan säätää himmentimen avulla. Tip jalkavalaisimen elegantti ja ajaton muotoilu on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Arrange säilytysratkaisu, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, korkista ja alumiinista.

 

Edellä mainittujen lisäksi Muuto on myös päivittänyt useampia muita tuoteperheitä uusilla värivaihtoehdoilla. Muun muassa Doze nojatuoli, Base pöytä, Fiber käsinojatuoli, Loft tuoli, Framed peili ja Stacked säilytysjärjestelmä ovat saaneet uusia viimeistelyvaihtoehtoja.

 

  • Lue lisää tuoteuutuuksista tästä!

Tägit: , , , , , , , , , ,

Takaisin ylös