Menu

12.1.2021

Oletko etsimämme innostunut logistiikka- ja hallintoassistentti?

OLETKO ETSIMÄMME INNOSTUNUT LOGISTIIKKA- JA HALLINTOASSISTENTTI?

 

Etsimme nyt LOGISTIIKKA- JA HALLINTOASSISTENTTIA täydentämään tiimiämme ensin äitiysloman ajaksi, mutta mahdollisesti myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuulu logistiikkaan ja hallintoon liittyvät tehtävät, kuten esim. myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, tuontikuljetukset, toimitukset edelleen asiakkaille sekä varastonhallinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisissa markkinointitehtävissä avustaminen ja yleiset toimistohengettären tehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä, sekä innostunutta otetta. Edellytämme englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn huipputuotteiden parissa dynaamisessa tiimissä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille 31.1.2021 mennessä osoitteella kati.gronholm@roltrade.com.

 

Oy Roltrade Ab on julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Olemme maahantuoja ja tukkukauppias, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa. Tuotevalikoimaamme kuuluu korkealuokkaisia brändejä, joiden design kalusteet ja -tulisijat kestävät aikaa. Tuotteidemme käyttökohteita ovat mm. toimistot ja liiketilat, ravintolat ja kahvilat, hotellit, ravintolat ja laivat sekä hoiva- ja palvelukodit. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja eurooppalaisiin huippubrändeihin. Katso koko tuotevalikoimamme osoitteessa www.roltrade.com.

 

 

Tägit: , , ,

7.1.2021

Muuto uutuustuotteet ovat nyt täällä!

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut upeilla uutuuksilla: Linear Steel ulkotuoleilla ja ulkopöydillä, Flow tarjoiluvaunuilla, Story Pinboardilla sekä Rime seinävalaisimella ja Plank naulakolla. 

Muuton uutuudet, Linear Steel käsinojatuoli ja Linear Steel tuoli, laajentavat Linear Steel ulkokalustesarjaa. Pulverimaalatusta teräksestä valmistettuja tuoleja on saatavissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto Linear Steel tuoteperhe on saanut myös uusia ulkopöytävaihtoehtoja. Linear Steel ulkopöytää on saatavana kahdessa koossa: kannen kokona 70×70 cm sekä halk. 70 cm. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto on tuonut valikoimaansa myös tyylikkäitä ratkaisuja kotitoimistojen säilytykseen. Monikäyttöinen Flow tarjoiluvaunu toimii loistavana lisätasona kotitoimistojen pientuotteiden säilytyksessä sekä ravintoloiden saleissa. Flow tarjoiluvaunu on Normal Studiosin suunnittelema säilytysratkaisu, jota on saatavissa kahdessa eri korkeudessa.

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Story pinboard, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä korkista.

 

Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on uusi Rime seinävalaisin, joka soveltuu loistavasti osaksi kahviloiden tai ravintoloiden sisustusta. Rime seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaiselta muotoilullaan. Rime seinävalaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Suunnittelusta on vastannut TAF Studio.

 

Muuton uutuusnaulakko Plank naulakko tarjoaa helpotusta kodin eteiseen. Suunnittelusta ovat vastanneet Sam Hecht & Kim Colin. Plank naulakko on valmistettu FSC-sertifioidusta tammesta ja pulverimaalatusta teräksestä.

 

Uutuuksien lisäksi Muuto on laajentanut olemassa olevien tuoteperheiden värivaihtoehtoja. Uusia värejä ovat saaneet mm. Framed peili, Around kahvipöytä, Cover käsinojatuoli ja pikku tuoli, Visu baarituoli ja Nerd tuoli.

 

Kysy lisää tuotteista: Roltrade Oy, puh. 010 322 0500, roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , , ,

24.11.2020

Muuto Linear System – muokattavissa oleva pöytäsarja oheistarvikkeineen!

Muuto Linear System – Muokattavissa oleva pöytäsarja oheistarvikkeineen!

Tänä päivänä toimistojen ja muiden tilojen tulee olla helposti muunneltavissa käyttäjiensä tarpeita vastaavaksi sekä turvallisen työskentelyn takaamiseksi. Muuton uusi Linear System -tuoteperhe koostuu erikokoisista pöytäratkaisuista, joihin on saatavissa oheistarvikkeina valaisimia, sermejä, hyllyjä ja tarjottimia. Muuton Linear System -tuoteperheen tuotteita voidaan käyttää mm. toimistoissa ja kirjastoissa.

Muuton mielenkiintoisia uutuustuotteita ovat modulaariset Linear System -pöydät, Linear katto- ja pöytävalaisimet sekä muut lisäosat.

 

Linear System pöytämallisto
Suunnittelija: Thomas Bentzen

 

Linear kattovalaisin                                 Linear pöytävalaisin
Suunnittelija: Thomas Bentzen                  Suunnittelija: Thomas Bentzen

 

Linear väliseinä
Suunnittelija: Thomas Bentzen

Lue lisää Muuto Linear System -tuotteista esitteestä.  Lue lisää koko Muuto valikoimasta uudesta Muuto esitteestä.

 

Roltrade | www.roltrade.com | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , , , , ,

9.10.2020

Luksusta ulkotiloihin Serralungan uudella samettisella pinnoitteella!

Jo vuodesta 1825 ruukkuja valmistanut Serralunga on tuonut valikoimaansa uuden samettisen pinnoitteen. Pehmeän samettinen viimeistely on saatavissa valituille kalusteille, ruukuille ja valaisimille. Samettinen efekti luodaan polyamidi käsittelyllä ruukun tai kalusteen pinnalle. Lue lisää Serralungan uudesta viimeistelystä tästä!

 

Serralungan samettisella pinnoitteella viimeistellyt tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä, UV-suojattuja ja lämmönkestäviä, sekä niiden pintaa voidaan puhdistaa muovisten kalusteiden ja ruukkujen tapaan.

Serralungan uuden pinnoitteen värivaihtoehtoja on kolme: musta, punainen ja vihreä.

Tägit: , , , , , , , ,

8.10.2020

Muuto uutuudet syksylle 2020!

Muuto on julkistanut upeita uutuustuotteita skandinaavisen muotoilua rakastavien iloksi! 

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut mm. Tip seinä- ja lattiavalaisimella sekä Arrange säilytysratkaisulla. 

Muuton uusi Tip seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaisella muotoilullaan. Tip seinävalaisin tarjoaa suoraa- ja tunnelmallisempaa valoa tilaan. Tip valaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Pulverimaalatusta alumiinista valmistettu Tip valaisin on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

 

Tip valaisinperhe on täydentynyt myös Tip jalkavalaisimella. Tip jalkavalaisimen valon kirkkautta voidaan säätää himmentimen avulla. Tip jalkavalaisimen elegantti ja ajaton muotoilu on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Arrange säilytysratkaisu, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, korkista ja alumiinista.

 

Edellä mainittujen lisäksi Muuto on myös päivittänyt useampia muita tuoteperheitä uusilla värivaihtoehdoilla. Muun muassa Doze nojatuoli, Base pöytä, Fiber käsinojatuoli, Loft tuoli, Framed peili ja Stacked säilytysjärjestelmä ovat saaneet uusia viimeistelyvaihtoehtoja.

 

  • Lue lisää tuoteuutuuksista tästä!

Tägit: , , , , , , , , , ,

5.10.2020

Suosittu Grid -sisustuselementti nyt saatavana myös harmaana!

Rakastettu Grid -sisustuselementti on saanut uuden ihastuttavan värin! Grid -sisustuselementin uusi harmaa väri on loistava lisä muiden värivaihtoehtojen (musta ja valkoinen) rinnalle. 

Peter J. Lassenin suunnittelemat GRID-elementtijärjestelmät puhuttelevat vähäeleisyydellään. Käytön ja katseen kestävistä elementeistä
voidaan rakentaa ennennäkemättömiä kokonaisuuksia, jotka toimivat säilytyskalusteina, myymäläesillepanoissa, tilanjakajina – vain mielikuvitus
on rajana.

Grid-sisustuselementtien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Grid-kokonaisuus toimii tilanjakajana, hyllynä, vitriininä, pöytänä, istuimena tai tuotteiden display-kalusteena. Grid-moduulien lisävarusteina kokonaisuuksiin voidaan lisätä kaapinovia, istuintyynyjä ja muita  piensisustustuotteita. Lue lisää Grid-sisustuselementistä tästä!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | www.roltrade.com | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , ,

2.10.2020

Tyylikästä muotoilua ympäristöä kunnioittaen!

Johanson Design Pelican tuoli on Ruotsin ensimmäinen EU-ympäristömerkin saanut muovituoli. Pelican tuoli on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, se on pinottava sekä ergonomisesti suunniteltu. Tutustu koko Pelican -tuolisarjaan uuden Johanson Design Pelican -esitteen avulla.

 

 

 

Johanson Design Pelican tuoli ihastuttaa monimuotoisuudellaan. Johan Lindsténin suunnittelema Pelican -tuolisarja koostuu 10 erilaisesta tuolimallista.

 

 

Värivaihtoehtoja jokaiseen makuun! Johanson Design kalusteissa on vakiona 192 RAL-sävyä ja valittavana on jopa 400 erilaista väri- ja viimeistelyvaihtoehtoa. Koska kalusteet valmistetaan omissa tehtaissa, joustavuus ja uniikit ratkaisut ovat mahdollisia. Kaikki Johanson Desing -tuotteet ovat Möbelfakta-testattuja ja paloluokiteltuja. Lue lisää koko Johanson Desing valikoimasta tästä!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | www.roltrade.com | Puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , ,

18.9.2020

Tunnelmalliseen valaistukseen!

Hyvä valaistus parantaa työssä viihtymistä ja jaksamista. MUUTON valaisimista voidaan koota näyttäviä kokonaisuuksia, tai niitä voidaan käyttää myös yksittäisinä katseenvangitsijoina. Muuton valaisinvalikoima koostuu upeista ja veistoksellisista valaisimista, joissa yhdistyvät monipuolinen materiaalien käyttö, toiminnallisuus sekä taidokas valaisinmuotoilu nimekkäiden suunnittelijoiden toimesta. Muuton valaisinvalikoimasta löytyy mm. valaisimia, jotka on suunniteltu akustoimaan toimistojen, ravintoloiden tai hotellien avoimia tiloja.

Muuton mielenkiintoisia uutuusvalaisimia ovat muun muassa Rime kattovalaisin, Tip seinä- ja lattiavalaisimet, sekä Post seinä- ja lattiavalaisimet, jotka esitellään alla.

 

Tutustu koko muuhun Muuto uutuusvalaisimien valikoimaan uudessa Muuto Valaisimet-esitteestä. Muuto on julkistanut syksyllä myös muita mielenkiintoisia piensistustustuotteita. Lue lisää Muuto valikoimasta kotisivuiltamme www.roltrade.com.

Tervetuloa tutustumaan Muuton valaisimiin, sekä koko muuhun valikoimaamme kotisivuillemme www.roltrade.com sekä Suunnittelijoille -sivuillemme, tai varaa henkilökohtainen esittely uudistetulla Showroomillamme osoitteessa Itälahdenkatu 18 A, Helsinki!

Tägit: , , , , , ,

15.9.2020

Syksy 2020 tuo mukanaan upeita Rais tulisijauutuuksia!

Syksy 2020 tuo mukanaan upeita tulisijauutuuksia!

Tulisijoilla on tärkeä paikka Roltraden sydämessä, sillä juuri niistä aloitimme liiketoimintamme. Tulisija koetaan myös tilan sydämeksi. Tulisija edustaa mallista ja käyttötarkoituksesta riippumatta samaa linjakkuutta kuin muutkin tilaan valitut kalusteet. Saat kauttamme kotisi tai edustamasi tilan tulisijan paikoilleen asennettuna. Autamme mielellämme sopivan tulisijan valinnassa.

Art of Fire. Rais-kevyttakat edustavat huipputeknologiaa, ympäristöystävällisyyttä ja esteettisyyttä. Esimerkiksi Rais Bionic Fire on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä kevyttakoista. Linjakkaat Rais-takat istuvat ympäristöönsä ja tuovat lämmintä tunnelmaa. Rais on laajentanut valikoimaansa vuodelle 2020.

 

Rais 600 Max kevyttakka

Upea uutuus, Rais 600 Max kevyttakka on täällä! Tämä tulisi ja on loistava valinta kohteeseen, johon halutaan suunnitella tulisija juuri omaan tilaan sopivaksi. Rais 600 max kevyttakkaa on saatavana kolmessa eri korkeudessa, sekä mallistosta voidaan valita erilaisia laatikostoja ja penkkejä tulisijan viereen. Lue lisää!

 

Rais Viva 140 kevyttakka

Rakastettu, Rais Viva tulisijamallisto on saanut uuden tulokkaan. Rais on tuonut Viva valikoimaan uuden, 140 cm korkean tulisijan. Rais Viva 140 tulisijan suuret lasi-ikkunat esittelevät tulen kauniisti.

 

Rais Q-Tee C kevyttakka

Rais Q-Tee C kevyttakkamallisto koostuu päivitetystä ilmeestä, mikä antaa tulisijamallistolle mielenkiintoisen ja uniikin ilmeen. Tulisijaan on valittavissa useita erilaisia kahvavaihtoehtoja. Lue lisää!

 

Rais Q-Tee kevyttakka

Rais Q-Tee on yksi Rais valikoiman vanhoista malleista, joka on kokenut muodonmuutoksen muotoiluunsa. Tulisijamalliston lasi-ikkuna avaa suuremman näkymän tuleen. Lisäksi Q-Tee malliston tulisijojen ilmettä voidaan vaihtaa useiden eri kahvavaihtoehtojen avulla. Lue lisää!

Rais Q-Tee 2 C vuolukivi

Upea vuolukivipinta tekee Rais Q-Tee 2 C vuolukivitakasta katseenvangitsijan. Lämpöä varastoivan tulisijan pintaa koristaa 180 kiloa vuolukiveä, joka vapauttaa lämpöä hitaasti huoneilmaan. Lue lisää!

 

Kysy lisää uutuustuotteista Roltradesta:

Roltrade Oy | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | Puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com | www.roltradekauppa.fi

Tägit: , , , , , , , ,

14.9.2020

Magis perustaja Eugenio Perazza on voittanut arvostetun Adi Compasso d’Oro elämäntyöpalkinnon!

Magisin perustaja Eugenio Perazza on voittanut arvostetun Adi Compasso D’Oro elämäntyöpalkinnon! Vuonna 1954 perustettu Compasso d’Oro ADI -palkinto on vanhin ja arvostetuin muotoilualan palkinto maailmassa. ADI:n Jury kuvaili voittajaksi valittua Eugenio Perazzaa seuraavin sanoin:

 

”Eugenio Perazza on onnistunut esittelemään korkealuokkaisen muotoilukulttuurin tahoille, jotka arvostavat perinteitä ja tavanmukaisuutta. Eugenio Perazza ja Magis ovat voittaneet tavanmukaisuuden, skeptisyyden ja vastustuksen uusille menetelmille, tekniikoille ja kokemuksille. Hän kiinnittää erityisesti huomiota paikallisten kokemusten ylläpitoon ja kunnioittamiseen, samalla kun hän tukee jatkuvasti kansainvälistä näkymää muotoilussa.”

 

Eugenio Perazza kokee, että Magis designtiimissä ei ole pomoa, vaan päätökset toteutetaan tiiminä. Perazza uskoo, että toimivan muotoilun takana on luova yhteistyö. Perazzan ideologia näkyy jokaisessa Magis tuotteessa. Magis tuotteet eivät ole millään tapaa tavallisia tai ennalta-arvattavia. Magis pyrkii jatkuvasti testaamaan uusia muotokieliä, valmistustekniikoita tai materiaaleja. Magis on kasvanut ja menestynyt tämän mission ohjaamana yhdeksi vaikutusvaltaisimmista kansainvälisen designin brändeistä. Roltrade tiimi onnettelee uskomattomasta saavutuksesta! Tutustu Magis valikoimaan tästä!

 

Roltrade | www.roltrade.com | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500 | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki

 

 

 

Tägit: , , , , , , , , ,

11.8.2020

Magis uutuus, Bell tuoli, tukee kiertotaloutta!

Magis Bell tuoli on Konstantin Grcic:in suunnittelema, pinottava muovituoli, joka on tehty 100 % kierrätetystä muovimateriaalista. Bell tuolin valmistuksessa käytetään Magisin oman tehtaan sekä paikallisen autoteollisuuden hukkamateriaalia, mikä tukee kierrätystaloutta parhaimmillaan.

 

Konstantin Grcic kertoo Bell tuolin suunnitteluprosessin tavoitteena olleen kehittää laadukas tuoli mahdollisimman pienestä materiaalimäärästä. Valmistusmateriaalin määrä pyrittiin pitämään mahdollisimman pienenä, jotta tuotteet ekologisuus pysyisi mahdollisimman korkeana. Bell tuolin suunnittelussa haluttiin panostaa kestävään ja vastuulliseen tuotteen valmistusprosessiin. Bell tuoliin käytetäänkin vain 2,7 kg muovia, mikä on melkein puolet muihin muovituoleihin verrattuna.

 

Bell tuolia voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa niin yksityisessä kuin julkisessa käytössä. Bell tuoli on loistava valinta erilaisiin tilaisuuksiin, ravintoloiden terasseille tai puutarhakalusteeksi omalle pihalle.Ulkokäyttöön soveltuvaa Bell tuolia on saatavana 3 eri värissä – vaalean oranssina, valkoisena ja antrasiitin harmaana.

 

Tutustu tuotteeseen tarkemmin esitteestä tai kysy lisää meiltä!

 

 

Kysy lisää tuotteesta Roltradesta:

Roltrade Oy | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

 

 

Tägit: , , , , , , , , , , , , ,

11.6.2020

Et al. uutuudet 2020!

Et al. on laajentanut valikoimaansa upealla tuoteperheellä, joka soveltuu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa. Classy tuoteperhe on Luca Nichetton käsialaa.

Classy 1090 tuoli

Classy tuoli on ulkokäyttöön soveltuva tuoli, jonka istuinmukavuus ja muotoilu on hiottu huippuunsa. Tuolin metallirunko ja muovi-istuin muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Tuoli on pinottava 8 tuoliin asti, ja saatavan on useita värivaihtoehtoja.

 

Measures

 

Classy 1091 käsinojatuoli

Classy käsinojatuoli täydentää loistavasti Classy tuoteperhettä. Classy käsinojatuoli on pinottava ja erittäin tukeva suurien käsinojien ansiosta.

 

Measures

 

Classy 1092 baarituoli

Classy baarituolilla voidaan jatkaa terassille tai ravintolaan luotua ilmettä myös baaritiskille. Classy baarijakkara on myös pinottava ja baarijakkaraa on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa.

 

Measures

 

Classy istuinten värivaihtoehdot:

 

Kysy lisää tuotteista Roltradesta:

Roltrade | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , ,

9.6.2020

Ideoita kutsuvan aulatilan luomiseen!

IDEOITA KUTSUVAN AULATILAN LUOMISEEN!

Kun vierailija tai työntekijä avaa toimitilan ulko-oven, hänellä pitää olla vahva tunne oikeassa paikassa olemisesta. Myös positiivinen yllättyminen on sallittua. Yrityksen imagoa vahvistavaan aulatilaan tulee mielellään uudelleen. Roltrade tarjoaa kalusteratkaisut yksilöllisten toimitilojen jokaiseen tilaan!

 

TYYLIKÄSTÄ JÄRJESTYSTÄ AULATILOIHIN

Täydellisten sisääntulojen luominen on hollantilaisen van Eschin ydinosaamista. Tyylikkäillä ja laadukkailla naulakoilla ja säilytysratkaisuilla voidaan jatkaa muissa tiloissa luotua ilmettä.

Van Esch -tuotevalikoima koostuu naulakoista, kaapistoista, esitetelineistä, vitriineistä ja jäteastioista. Van Esch tarjoaa korkealaatuisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia jokaiseen aulatilaan. Valikoituihin tuotteisiin voidaan myös painattaa haluttu logo tai teksti. Lue lisää van Esch tuotteista!

Roltrade tuotteiden valikoimasta löydät laadukkaat julkitilakalusteet, ulkokalusteet, piensisustustuotteet, ruukut sekä tulisijat erilaisiin kohteisiin. Tutustu koko tuotevalikoimaamme osoitteessa www.roltrade.com sekä uuteen Suunnittelijoille -sivustoomme!

 

Kysy lisää tuotteistamme: Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500

 

Tägit: , , , , , , ,

2.6.2020

Tribù uutuudet kesälle 2020!

 

Tribù on tuonut tuotevalikoimaansa näyttäviä ulkokalusteuutuuksia, joita yhdistää upea muotoilu ja laatu. Näyttäviä uutuustuotteita ovat: Elio tuoteperhe, Nomad nojatuoli ja Senja moduulisohvat. Lue lisää Tribù uutuuksista Suunnittelijoille -sivustoltamme.

 

Tribù Senja moduulisohva on yksi tämän kauden uutuuksista. Senja moduulisohvasta voidaan rakentaa useita erikokoisia sohvakokonaisuuksia. Tribù ulkokalusteet ovat niin näyttäviä ja tyylikkäitä käyttömukavuudesta tinkimättä. Lue lisää Senja moduulisohvasta tästä!

 

Tribùn Elio tuoteperheen on suunnitellut suunnittelutoimisto Yabu Pushelberg. Elio tuoteperheen tuotteissa yhdistyy tiikki ja käsinpunottu Tricord-punos. Elio tuoteperheen muotokieli on saanut inspiraationsa perhosen kotelon pyöreistä muodoista. Elio tuoteperhe koostuu sohvasta, korkea– ja matalaselkäisestä nojatuolista sekä käsinojatuolista. Elio tuotteiden värivaihtoehtoja ovat beige, wenge ja sammalenvihreä.

 

Tribùn Nomad nojatuoli kutsuu rentoutumaan! Monica Armanin suunnittelemassa nojatuolissa yhdistyvät tiikki ja ulkokäyttöön soveltuva verhoilukangas. Lue lisää Nomad nojatuolista tästä!

 

Belgialaisissa Tribù-kalusteissa yhdistyy eleganssi ja vaivattomuus. Nämä kalusteet ovat ulkokalusteiden aatelia, ja siksi niitä käytetään risteilyaluksien kansilla ja loistohotellien terasseilla. Valikoimassa on yli 100 erilaista säänkestävää kangasta. Kun haluat viihtyisän tilan ulos, valintasi on Tribù.  Lue lisää koko Tribù tuotteiden valikoimasta! 

 

Kysy lisää Roltrade ulkokalusteiden valikoimasta roltrade@roltrade.com tai puhelimitse puh. 010 322 0500.

 

Tägit: , , , , , , , ,

26.5.2020

Diphano ulkokalusteuutuudet kesälle 2020!

Diphano on tuonut valikoimaansa tyylikkäitä ja laadukkaita ulkokalusteita. Diphanon uutuustuotteita ovat mm. Diamond tuoteperhe, Icon tuoteperhe, Pure tuoteperhe, Spirit tuoli sekä Switch rope ja Switch fabric tuoteperheet. Lue lisää Diphano uutuuksista Suunnittelijoille -sivustoltamme.

 

Diphano Diamond tuoteperhe koostuu Diamond sohvasta, nojatuolista, käsinojatuolista, divaanista sekä sohvapöydästä. Diamond ulkokalusteet kutsuvat viihtymään ulkotiloihin!

 

Diphanon Icon tuoteperhe koostuu ulkokäyttöön soveltuvasta käsinojatuolista, pöydästä ja baarituolista. Icon ulkokalusteissa yhdistellään taidokkaasti tiikkiä ja metallia tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

 

Diphano Pure tuoteperhe koostuu näyttävästä ulkopöydästä ja -penkistä. Pure pöydän kanssa voidaan yhdistää myös uutuustuoli Spirit osaksi kokonaisuutta.

 

Diphanon Switch Rope tuoteperhe koostuu sohvasta, nojatuolista ja sohvapöydästä. Switch Rope sohva on verhoiltu ulkokäyttöön soveltuvalla kankaalla sekä punoksella.

 

Diphanon Switch Fabric tuoteperhe koostuu sohvasta, nojatuolista ja sohvapöydästä. Switch Fabric sohva on verhoiltu ulkokäyttöön soveltuvalla kankaalla. Switch tuoteperheet tarjoavat ajatonta tyylikkyyttä.

 

 

Diphanon tuotevalikoima koostuu laadukkaista ulkokäyttöön soveltuvista sohvista ja nojatuoleista, tuoleista ja pöydistä, sekä piensisustustuotteista. Diphanon kalusteilla voidaan luoda kutsuvia tiloja hotellien terasseille, loistoristeilijöiden kansille ja kotien pihoille. Tutustu koko Diphanon valikoimaan tästä!

 

Kysy lisää Roltrade ulkokalusteiden valikoimasta roltrade@roltrade.com tai puhelimitse puh. 010 322 0500.

 

Tägit: , , , , , , , , , , , , , ,

19.5.2020

Monimuotoisuutta toimiloihin ja ravintoloihin tilanjakajaratkaisuilla

Toimistoille paluu on monelle meistä pikku hiljaa ajankohtaista, ja turvallisten etäisyyksien takaaminen ihmisten välille voi tuottaa haasteita. Haluamme esitellä teille tyylikkäitä tilanjakajaratkaisuja toimistojen eri tiloihin.

 

Grid-sisustuselementtien käytössä vain luovuus on rajana!

Parhaat toimistokalusteet sallivat työssä viihtymisen. Työpisteen toimiva kalustus luo tehokkuutta ja ajattelua ruokkivaa tunnelmaa. Grid-sisustuselementtien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Grid-kokonaisuus toimii tilanjakajana, hyllynä tai vitriininä. Lue lisää Grid-elementeistä esitteestä sekä tuoteoppaasta!

Esimerkkejä muista tilanjakajistamme:

Decibel Clamp akustoivalla tilanjakajakajalla sekä Cubic akustiikkamoduuleilla voidaan parantaa tilan akustiikkaa sekä rajata tilaa. Edustamiamme Decibel by Johanson Designin tuotteita voi tilata 192 RAL-värissä ja useissa erilaisissa pintaviimeistelyissä. Lue lisää Decibel tilanjakajista tästä.

 

Manerba Hinoki tilanjakajat ihastuttavat monimuotoisuudellaan! Etsitpä tilanjakajaa toimistoon, ravintolaan tai kotiin, Hinoki tarjoaa sinulle laajan kirjon erilaisia malleja ja viimeistelyitä.

 

Pleksistä tai metakrylaatista valmistettuja Manerba Hinoki tilanjakajia on tilattavissa verhoiltuina ääntäeristävillä ja antibakteerisilla kankailla, korkkipinnalla sekä magneettisena. Lue lisää Hinoki tilanjakajasta tästä!

 

Kysy lisää Roltrade tuotevalikoimasta ja tilanjakajista sähköpostitse roltrade@roltrade.com tai puhelimitse 010 322 0500!

 

Tägit: , , , , , , , , , , , , ,

12.5.2020

Et al Palau tuoli on voittanut Red Dot 2020 palkinnon!

Et al.:in (entinen Metalmobil) Palau tuoli on voittanut ansaitusti Red Dot Award -palkinnon, joka myönnetään laadukkaasti ja taidokkaasti suunnitelluille ja valmistetuille tuotteille.

Red Dot raati kuvailee Palau tuolia sanoin:

”Ilmavan muotoilun estetiikka yhdistettynä käytännöllisiin ominaisuuksiin, tekee Palau tuolista erittäin monipuolisen huonekalun.”

 

Marc Sadlerin suunnittelema Palau tuoli lanseerattiin 2019 vuoden Salone del Mobile -huonekalumessuilla. Palau tuolissa yhdistyvät esteettinen muotoilu ja toimivuus, joten se sopii erinomaisesti kollektiivisten ympäristöjen kalustamiseen. Palau tuoli on pinottava ja tuolia on saatavana useissa, herkullisissa väreissä. Palau tuolin tuoteperheeseen myös käsinojallinen tuoli.

Kysy lisää tuotteesta:

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | www.roltrade.com | puh. 010 322 0500

Tägit: , , , , , , ,

7.5.2020

Kentia tilanjakajaseinällä terassit auki turvavälejä kunnioittaen!

Roltradelta nyt tyylikäs ratkaisu terassien jälleen avaamiseen asiakkaiden turvavälejä noudattaen! Serralunga Kentia tilanjakajaseinä on tyylikäs sisustuselementti terassille, samalla kun se antaa mahdollisuuden rajata terassia niin, että turvaetäisyys suosituksia voidaan noudattaa. Kentia tilanjakaja on valmistettu pakkasenkestävästä ja UV-suojatusta polyetyleenistä ja soveltuu käytettäväksi vuoden ympäri.

 

Luo tunnelmaa terassille helposti siirrettävillä Kentia tilanjakajaseinillä, jotka voidaan asentaa joko pysty- tai pituussuuntaisesta, riippuen siitä mikä toimii tilassa parhaiten. Tilanjakajaa löytyy useita värejä. Lue lisää Kentia tilanjakajaseinästä tästä!

 

Kentia tilanjakajaseinää voidaan käyttää yksittäisenä moduulina, tai siitä voidaan rakentaa suurempia seinäkokonaisuuksia.

 

Kysy lisää tuotteesta meiltä puhelimitse 010 322 0500 tai sähköpostitse roltrade@roltrade.com!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com | www.roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , ,

14.11.2019

Magis Plato tuoli on voittanut Archiproducts Design Awards 2019 -palkinnon!

Italialainen Magis on voittanut arvostetun Archiproducts Design Awards 2019 -palkinnon ulkokalusteiden kategoriassa! Alumiinista valmistettu Magis Plato tuoli on Jasper Morrisonin suunnittelema taidonnäyte, jossa korostuvat erinomainen suunnittelu, valmistusprosessi ja toiminnallisuus. Archiproducts Design Awards -palkinnon voittaja valittiin 700:n tuotteen ja 400:n brändin joukosta. Voittajatuote korostaa uniikkia konseptia, jossa on käytetty erinomaista luovuutta, teknologiaa ja tutkimusta.

 

Magis Plato tuoli on alumiinista valmistettu ulkotuoli, jota on saatavana sekä käsinojilla että ilman käsinojia. Plato tuoli on pinottavissa usean tuolin pinoon. Magis Plato tuoli on muotoilultaan selkeälinjainen ja yksinkertainen, joten se sopii moneen erilaiseen tilaan.

 

Magis Plato tuolin värivaihtoehtoja on runsaasti. Valittavina väreinä ovat valkoinen, musta, punainen, vihreä, metallinharmaa ja vaaleansininen.

Kysy lisää Magis Plato tuolista sähköpostitse osoitteesta roltrade@roltrade.com sekä puhelimitse 010 322 0500.

 

Roltrade | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com | www.roltradekauppa.fi

 

Tägit: , , , , , , , ,

8.10.2019

Serralungan valoruukuilla näyttäviä ulkoalueita!

Syksy ja pimenevät illat muistuttavat talven lähestymisestä. Nyt onkin loistava aika tutustua Serralungan valoruukkujen tarjontaan. Italialainen Serralunga on valmistanut kukkaruukkuja vuodesta 1825. Ruukut valmistetaan läpivärjätystä polyetyleenistä, kestävät pakkasta (- 40 ⁰C) ja ovat UV-suojattuja. Uutuutena myös likaahylkivä Titaanioksidi -pinnoite!

Serralungan ruukkuvalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen; kokoja on pienimmästä 11 cm ruukusta jopa parimetriseen ruukkuun. Näyttävät ruukut on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, kaikkiin sääolosuhteisiin. Nimekkäisiin suunnittelijoihin kuuluu muun muassa Patricia Urquiola, Ron Arad, Eero Aarnio ja Philippe Starck. Serralunga -ruukkuja on saatavissa useissa eri väreissä. Tiedustele värivaihtoehtoja Roltradesta. 

Upeilla Serralunga valoruukuilla voidaan sisustaa näyttäviä julkitiloja, kahviloita, ravintoloita ja hotelleja. Ruukut voivat toimia tilanjakajina ja somisteina, viimeisenä silauksena sisustettavassa tilassa.

Lisätietoja upeista valoruukuista Roltradesta:

Oy Roltrade Ab | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | www.roltrade.com

 

Tägit: , , , , , ,

Takaisin ylös