Hyppää sisältöön

Kevään väripaletti TIPTOE x Heju tyyliin!

TIPTOE x HEJU - TIPTOE

Tiptoe piristää kevättä uudella yhteistyöllään Hejun kanssa. Tiptoe sekä Hélène Pinaud ja Julien Schwartzmann, aka studio HEJU, ovat yhdistäneet voimansa kevään tyylikkääseen tuotelanseeraukseen. Tiptoe on halunnut uudistaa ikonisia tuotteitaan uusilla, neutraaleilla ja pehmeillä väreillä, jotka ovat saaneet inspiraationsa Skandinaviasta.

Ainutlaatuinen yhteistyö värien ympärillä

Erilaiset matkat Skandinaviaan ovat (tietämättä) auttaneet vuosien varrella määrittämään ja viimeistelemään väripaletin, joka nyt määrittelee HEJUn työn hienostunein värisävyin. Kaksikko on luonut TIPTOE:lle 4 uutta väriä ja käyttänyt niitä ikonisiin esineisiinsä: 75 cm ja 43 cm pöydän jalkoihin, LOU-jakkaraan ja BRACKET-seinäkoukkuihin.

Skandinavia inspiraation lähteenä

Skandinaavinen luonto ja tyyli ovat antaneet HEJUlle runsaasti inspiraatiota vehreästä maisemasta, muuttuvasta luonnosta ja epätyypillisestä arkkitehtuurista. Tämän värivalikoiman avulla voit uppoutua pohjoismaisiin sävyihin, tuntea skandinaavisen sisustuksen lohdullisen tunnelman ja taidon elää sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kevään uutuusvärejä ovat:

-The spruce beige

-Then Cinnamon brown

-The Aurore pink

-The Heather green

Kysy lisää TIPTOE tuotevalikoimasta ja uutuusväreistä meiltä!

Roltrade Oy, puh. 010 322 0500 / roltrade@roltrade.com

Jaa somessa:

Lue myös