Menu

15.8.2019

Roltrade brändien tuotteita on jatkossa Dezeen Award 2019 -kilpailussa!

Maailman yksi tunnetuimmista arkkitehtuuri ja sisustuslehdistä, Dezeen, on julkistanut Dezeen Awards 2019 -kilpailun jatkoon päässeet on julkistettu ja mukaan mahtuivat myös Roltraden maahantuomia tuotteita. Kilpailussa tarkoin valittu tuomaristo arvostelee tuotteita kauneuden, innovatiivisuuden ja käyttöystävällisyyden kautta.

Magis Vela tuoli kevyt, magnesiumista valmistettu tuoli, joka esittelee magnesiumin käyttöominaisuuksia raaka-aineena. Tämä ravintoloihin ja kahviloihin suunniteltu tuoli on kevyt, kestävä ja pinottava. Lisäksi magnesium ei kuumene auringossa, eli se on ideaali valinta ulkotiloihin. Tuolin ovat suunnitelleet Gilli Kuchik ja Ran Amitai.

 

Manerba Undecided on Rafaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelema sohva- ja nojatuolimallisto, joka tarjoaa ratkaisuja eri tilojen kalustamiseen. Undecided sohva korkealla selkänojalla toimii loistavana akustoivana kalusteena aulatiloissa ja toimistoissa, sekä matalalla selkänojalla tuoli toimii loistavana neuvottelutilan tuolina. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Manerba Apollo pöytäsarja on Shane Schneckin suunnittelema modulaarinen tuoteperhe, jonka pöydistä voidaan rakentaa erilaisia kokonaisuuksia kaiken kokoisiin tiloihin. Manerban herkullinen värimaailma ja kalusteiden muunneltavuus tuovat uusia ulottuvuuksia työympäristöihin.

Lisätietoja tuotteista ja valmistajien muusta valikoimasta esitekirjastostamme!

 

 

5.8.2019

Roltrade on mukana ID HELSINKI -tapahtumassa!

ID HELSINKI -ammattilaistapahtuma 9.-10.9.2019 Tapahtumakeskus Telakalla!

Roltrade on tänä vuonna ID HELSINKI -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani, ja esittelemme tänä vuonna Roltrade brändien uutuustuotteita kahden osaston voimin.

ID HELSINKI -ammattitapahtuma esittelee syksyn sisustustrendejä, uusia näkökulmia sisustamiseen ja inspiraatiota päivittäiseen työskentelyyn. Tämän vuoden tapahtumaohjelmien aiheina ovat mm. kuluttajakäyttäytymisen trendit 2021, hyvinvointia edistävät ja aistiystävälliset työympäristöt, materiaalikehityksen mahdollisuudet ja vaatimukset vastuullisessa suunnittelutyössä sekä julkisten tilojen identiteetin muodostuminen ja säilyminen muutoksessa.

Muista merkata syyskuun alku kalenteriisi ja ilmoittaudu ID HELSINKI -tapahtumaan maksutta. Ilmoittautumisen voi tehdä tästä linkistä! Tavataan messuilla syyskuussa!

Tägit: , , , , , , , ,

17.6.2019

Roltradesta nyt myös van Esch naulakot ja muut sisustustuotteet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Roltraden tuotevalikoima on laajentunut sisustustuotteiden osalta!

Vuosien varrella olemme tarjonneet asiakkaillemme ratkaisuja sisäänkäynteihin sekä aulatiloihin Sourcing -palvelumme kautta. Nyt brändivalikoimamme on täydentynyt van Eschin tyylikkäillä ja laadukkailla naulakoilla, säilytysjärjestelmillä sekä muilla sisustuotteilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Esch on hollantilainen kalustevalmistaja, joka on vuodesta 1972 asti taitanut täydellisten sisäänkäyntien luomisen. Van Esch tuotevalikoima koostuu naulakoista, kaapistoista, esitetelineistä, vitriineistä ja jäteastioista. Van Esch tarjoaa korkealaatuisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia jokaiseen aulatilaan. Van Esch tuotteet valmistetaan Goirlessa, Hollannissa. Tutustu koko van Esch tuotevalikoimaan tästä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Esch tuotteet täydentävät kattavaa tuotevalikoimaamme, mikä pitää sisällään julkitilakalusteita, ulkokalusteita ja aurinkovarjoja sekä piensisustustuotteita ja ruukkuja.

 

Lisätietoja van Esch tuotteista sekä muusta tuotevalikoimasta alla näkyvistä yhteystiedoista:
www.roltrade.com | puh. 010 322 0500 | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , ,

15.5.2019

Nyt on loistava aika tutustua FIM -aurinkovarjoihin!


 

Aurinkoiset päivät saavat ajatukset suuntautumaan kohti kesää. Roltrade haluaa esitellä teille laadukkaat ja innovatiiviset FIM -aurinkovarjot, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia ulkotilojen suojaamiseen auringolta ja sateelta – tyylistä tinkimättä!

FIM -aurinkovarjot valmistetaan Italiassa, ja niiden kestävyyttä ja laatua kuvastavat niiden käyttö monissa kansainvälisissä hotelliketjuissa ja risteilyaluksissa. FIM -aurinkovarjoja on saatavissa useissa eri väreissä, sekä kangasvaihtoehtojen valikoima on hyvin laaja. Lisäksi FIM -aurinkovarjoja voidaan toimittaa räätälöidysti asiakkaan koko-, väri- ja kangastoivomusten mukaan.

 

 

FIM -aurinkovarjojen etu kilpaileviin tuotteisiin verrattuna on mallistosta löytyvä kattava valikoima varaosia, joilla voidaan pidentää aurinkovarjojen käyttöikää. FIM -aurinkovarjojen valikoimasta löytyy niin sivu- kuin keskipylväälläkin seisovia varjoja. Tilaa kauttamme upeat aurinkovarjokokonaisuudet niin yksityisiin koteihin kuin julkisiintiloihin.

 

Tiedustele lisää FIM -aurinkovarjoista Roltradesta: www.roltrade.com – Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki – roltrade@roltrade.com

 

Tägit: , , , ,

17.4.2019

Magis Uutuudet 2019!

LOST valaisin by BrogliatoTraverso

Magis on lanseerannut Milanon huonekalumessuilla LOST valaisimen, joka ihastuttaa uniikilla designillaan. Lost valaisinsarjan pyöreä muotoilu muodostaa rohkean identiteetin ja voimakkaat piirteet. Lost tuoteperheeseen kuuluvat jalka-, katto- ja pöytävalaisimet.

VELA tuoli by Gilli Kuchik & Ran Amitai

Vela tuoli tarjoaa ratkaisun ulkokalusteiden lämpenemisten haasteisiin! Vela tuoli on valmistettu kevyestä magnesiumista, joka estää tuolin pinnan kuumentumisen auringossa. Vela tuoli on muotoilultaan ajaton, kestävä ja tyylikäs tuote kahviloihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin. Tämä kevyt ja pinottavat tuoli on saatavana sekä käsinojilla että ilman.

VOLENTIERI by Inga Sempé

Magis on laajentanut tuotevalikoimaansa myös tekstiileillä. Volentieri on puuvillasta ja viskoosista valmistettu mattosarja, jossa on useita eri kokovaihtoehtoja. Volentieri mattoja on saatavissa aina 480×500 cm asti. Matoissa on 6 eri värivaihtoehtoa.

PLATO by Jasper Morrison

PLATO tuoli on minimalistinen ja selkeälinjainen tuoli, joka on loistava valinta tiloihin, jossa tuolilta vaaditaan monipuolisuutta ja kestävyyttä. Plato tuoli on valmistettu kestävästä alumiinista, ja sitä on saatavan sekä käsinojilla että ilman. Plato tuoli soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Värivaihtoehtoina valkoinen, musta, punainen, vihreä, harmaa ja vaalean sininen.

BUREAURAMA by Jerszy Seymour

Bureaurama kirjahylly, joka sopii loistavasti alati muuttuviin työiloihin ja toimistoihin. Burearama tuotteet mahdollistavat tilojen muuntelemisen käden käänteessä, antaen tilaa ideoiden vaihtoon ja uusien visioiden luontiin. Bureaurama tuoteperheeseen kuuluvat pöytä, tuoli ja nyt myös kirjahylly.

TROY by Marcel Wanders

TROY tuoteperhe on täydentynyt käsinojatuolilla sekä lounge tuolilla. Uudet Troy tuolimallit laajentavat tilojen toimivuutta, tuoden samalla tiloihin lisää mukavuutta. Pehmeyttä ja rentoutta tilaan tuo Troy lounge tuoli, jossa on verhoiltu istuinosa ja metalliset jalat. Troy lounge tuoli on loistava valinta esimerkiksi hotelleihin.

OFFICINA by Ronan & Erwan Bouroullec

Officina tuoteperhe on laajentunut uusilla penkki- ja sohvapöytämalleilla. Officina kalusteiden takorautarunko on erottuva, mutta selkeälinjainen, mikä tekee niistä oivan lisän kodin sisustukseen jakatseenvangitsijaksi. Officina kalusteet ovat ainutlaatuisia ja elegantteja!

 

PUPPY XS by Eero Aarnio

Skandinaavisen designin mestari Eero Aarnio on suunnitellut klassikoksikin muodostuneelle Puppy koiralle pennun. Puppy XS koira toimii leluna ja koristeena, joka ilahduttaa pientä tai isoa leikkijää. Puppy XS koiraa viidessä eri värissä, jotka on päivitetty kevään kunniaksi.

SWING by Ron Gilad

Swing sermi on selkeälinjainen, leikkisä ja monipuolinen tilanjakaja. Tämä tilanjakaja tarjoaa väliaikaisen väliseinän, joka luo yksityisyyttä ja muodostaa erillisiä tiloja. Swing sermin peittävyyttä voidaan säädellä kääntyvien paneeleidensa ansiosta.

Kaikkien edellä mainittujen uutuuksien lisäksi, Magis on lanseerannut paljon uusia värejä jo olemassa oleviin tuoteperheisiin. Uusia värivaihtoehtoja on saatavissa muun muassa First tuolille, Poppins sateenvarjotelineelle, Puppy koirille, Traffic tuoteperheelle sekä 360° säilytysjärjestelmälle. Pienimpänä, muttei vähäisimpänä, Magis on lanseerannut Ettore avaimenperän.

 

Lisää tunnelmia Magiksen Milanon messuosastolta:

 

 

Tägit: , , , , , , , ,

16.4.2019

Billiani Uutuudet 2019!

Vuoden 2019 Milanon huonekalumessut on saatu päätökseen ja haluamme kiittää kaikkia päämiestemme messuosastoilla vierailleita. Italialainen Billiani julkisti messuilla tuoteperheitä täydentäviä tuotteita sekä uusia viimeistelyitä. Ohessa tietoja Milanon uutuuksista:

 

FITT CLASSIC TUOTEPERHE by Victor Carrasco

Billiani esitteli Milanon huonekalumessuilla uutuuksinaan FITT CLASSIC tuoteperheen. Victor Carrascon suunnittelema upea Fitt Classic -tuoteperheeseen kuuluu 4 erilaista tuolia, joiden istuinosana on käytetty hienostunutta ja kevyttä vaneeri-istuinta. Tuolimallien jalkavaihtoehtoina ovat puu-ja metallijalat, joilla voidaan muunnella Fitt Classic tuolin ilmettä.

LAYER LOUNGE TUOLI JA BAARIJAKKARA by Michael Geldmacher

Billiani Layer tuoteperhe on laajentunut baarituolilla ja lounge tuolilla. Layer tuoli on laadukkaasti viimeistelty puutuoli, jonka ilmettä voidaan muunnella verhoilukankaan sävyjä vaihtelemalla. Saarnista valmistettu Layer käsinojatuoli, lounge tuoli sekä baarijakkara ovat saatavissa petsattuna tai lakattuna. Baarijakkara on saatavana sekä verhoillulla että puisella istuimella.

 

WHITE BAARITUOLI by Harri Koskinen

Suomalaisen Harri Koskisen suunnittelema WHITE tuoteperhe kasvaa baarijakkaralla. WHITE tuoteperheen muotokieli esittelee laajoja ja pehmeitä linjoja. White baarijakkara on saatavana sekä puisella että verhoillulla istuimella.

 

DOLL ASHWOOD by Emilio Nanni

Ikoninen Doll tuoli saa uuden viimeistelyn! Doll tuolia saa nyt myös saarnista valmistettuna skandinaaviseen makuun. Uusi viimeistely tuo uusia ulottuvuuksia klassikkoon tavalla, joka kestää aikaa.


 

MARIMBA by Emilio Nanni

Upeaa viimeistelyä! Marimba tuoteperheen upeus perustuu puun ja nahan harmoniaan. Marimba tuoteperhe on valmistettu petsatusta tai lakatusta pyökistä yhdistettynä hienorakenteiseen nahkaan. Tiedustele eri viimeistelyvaihtoehtoja Roltradesta!


Billiani on myös Milanon messujen yhteydessä poistanut valikoimastaan Drum tuoteperheen, Grapevine jakkaran ja lasipöydän, White käsinojatuolit, My Chair tuolin sekä matalan Marimba jakkaran. Tiedustele lisätietoja tuotteista ja niiden toimistusajoista osoitteesta roltrade@roltrade.com tai puhelimitse 010 322 0500.

 

 

9.4.2019

Muuto Uudet Milanon Huonekalumessuilla!


Muuto on julkistanut Milanon messuilla liudan uutuuksia, jotka kuvastavat Muuton ajatonta, skandinaavista designia. Ohessa lisätietoja uutuustuotteista:

 

Muuto Ambit seinävalaisin on suunniteltu hienostuneella otteella, korostaen modernia ilmaisua ja hienoja yksityiskohtia. Ambit seinävalaisinta voidaan kohdistaa haluttuun suuntaan sen liikkuvan varren ja varjostimen avulla. Muuto Ambit seinävaloa voidaan säätää 120 astetta akselinsa ympäri – voit valita suoran ja epäsuoran valon välillä.  Ambit seinävalaisin on valmistettu alumiinista ja sen johto on kumista.

 

 

Muuto Oslo tuoli täydentää tunnettua Muuto Oslo tuoteperhettä! Oslo tuoli yhdistää moderneja, geometrisiä linjoja kevyeeseen ilmeeseen ja miellyttävän pehmeään istuimeen. Oslo tuoli lisää tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin, niin kotiin, ravintoloihin kuin toimistoihin. Muuton Oslo tuolissa on teräsrunko ja verhoilukangas Kvadratilta tai Rohlederilta.

 

 

 

Muuto Linear Wood pöytä tuo yksinkertaisen ja tyylikkään muotokielen puukalusteisiin. Linear Wood pöydän hienostunut ja puhdaslinjainen muotoilu tekee siitä modernin ja aikaa kestävän kalusteen. Pöydän kansi on tammiviilua ja jalat ovat täyttä tammea.

 

 

 

 

Muuto Linear Wood penkki tuo yksinkertaisen ja tyylikkään muotokielen puukalusteisiin. Linear Wood penkin hienostunut ja puhdaslinjainen muotoilu tekee siitä modernin ja aikaa kestävän kalusteen. Muuto Linear Wood penkin kansi on tammiviilua ja sen jalat ovat täyttä tammea.

 

 

 

Kaksi tasoa yhdistettynä moderniin teräsjalkaan, tekee Muuto Relate sivupöydästä tyylikkään kokonaisuuden. Relate sivupöytä voidaan sijoittaa sohvan viereen apupöydäksi, sekä se seisoo tukevasti myös omillaan. Värivaihtoehtoina musta, luonnonvalkoinen ja sinisen harmaa.

 

 

 

Muuto Outline sohva korkealla selkänojalla yhdistää Outline -sarjan pehmeät, syvät istuimet sekä puhdaslinjaisen ja tyylikkään muotoilun. Outline sohvan korkea selkänoja toimii akustoivana ominaisuutena, mikä mahdollistaa rauhallisen työskentely-ympäristön avoimissakin tiloissa. Outline sohvan runkoon on integroitu säilytystilaa sekä virtaliitännät työskentelymukavuuden maksimoimiseksi.

 

 

Lisätietoja Muuton uutuuksista Roltradesta!

 

Tägit: , , , , ,

5.4.2019

Prandina On Nyt Osa Roltrade Perhettä!

Italialaista valaisinmuotoilua parhaimmillaan! Yksinkertaisuus, toiminnallisuus ja laatu ovat olleet 30 vuoden ajan PRANDINAN ydin valaisinsuunnittelussa. Kaikki PRANDINA-valaisimet on valmistettu lasinpuhallustekniikkaa käyttäen, kunnioittaen ja kehittäen. PRANDINA valaisimien muotoilu korostaa pelkistettyä designia, joka kestää aikaa. Jokainen tila ansaitsee erityisen valaistuksensa!

Tutustu Prandinan valaisin mallistoon tästä!

18.2.2019

Magis Osaksi Roltrade Perhettä!

Magis – design without boundaries – muotoilua ilman rajoja! Vuoden 2019 alusta italialainen Magis siirtyi osaksi Roltrade perhettä! Magis yhdistää tuotteissaan uuden ajattelun perinteisiin materiaaleihin ja valmistusprosesseihin. Magis Spun -tuoli tarjoaa unohtumattomia kokemuksia! Spun tuoli on kiinnostava ja inspiroiva tuote sijoitettavaksi mm. julkisiin tiloihin tai ulkotiloihin.

Katso alla hullun hauska video ikonisesta Spun -tuolista tai käy tutustumassa Magis tuotevalikoimaan verkkosivuillamme!

Tägit: ,

11.7.2019

Bongaa Magis Linnut Asuntomessuilta Kouvolasta!

Oiva Toikan suunnittelemat Linnut -valaisinmallisto esitellään ensimmäistä kertaa Kouvolan Asuntomessuilla. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kauniisiin valoveistoksiin lähietäisyydeltä sekä voittaa Magis Linnut -valaisimia itsellesi!

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

  1. Bongaa Magis Linnut -valaisimia Asuntomessujen messualueelta Kouvolasta 12.7.-11.8.2019
  2. Ota kuva Linnusta ja julkaise se Instagramissa hastageilla: #roltradelintubongaus, #magislinnut #roltrade sekä merkkaa Roltraden @roltrade -instagramtili kuvaan

Kaikkien kuvia jakaneiden kesken arvotaan 5 kpl Linnut -valaisimia (ovh. 495 € (sis. alv 24 %)) messujen jälkeen syyskuussa 2019. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Onnea kilpailuun ja inspiroivia messuhetkiä Kouvolan Asuntomessuilla!

Tägit: , , , , , , , , , , ,

3.7.2019

Roltrade on mukana Asuntomessuilla Kouvolassa 12.7.-11.8.2019!


Kesän 2019 kiinnostavin asumisen ja sisustamisen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kouvolan Pioneeripuistossa.  Roltrade on tänä vuonna mukana asuntomessuilla italialaisen huonekaluvalmistajan, Magiksen, tuotteilla! Roltrade on mukana Trendikodin kalustamisessa, joka keskittyy esittelemään sisustuksen kuumimpia trendejä, erilaisia sisustustyylejä sekä materiaalien käyttöä osana sisustusta. Muun muassa Helsingin Sanomat nosti Trendikodin yhdeksi kiinnostavimmista kohteista Asuntomessuilla.

”Yksi kiinnostavimmista kohteista on sisustussuunnittelija Malla Tapion suunnittelema värikäs Trendikoti, joka esittelee sisustuksen nykysuuntauksia, ilmiöitä ja värejä.” -HS Sami Takala 7.7.2019

Roltraden tuotevalikoimasta Asuntomessuilla esitellään italialaisen Magiksen Sequoia -baarijakkara, Pina -keinutuoli, Vitrail -peili sekä edesmenneen Oiva Toikan suunnittelema Linnut -valaisinmallisto. Muistathan osallistua instagramissa järjestettävään kilpailuun Roltraden instagramissa. Tervetuloa osallistumaan kilpailuun ja seuraamaan meitä!

Tägit: , , , , , , , ,

21.5.2019

Milanon messu-uutuudet 2019!

Salone del Mobile Milano huonekalumessut järjestettiin 9.-14.4.2019, ja päämiehemme tarjosivat upeita osastoja uutuustuotteidensa ihasteluun! Messuilla olivat mukana mm. Muuto, Magis, Billiani, Manerba sekä et al. (entinen Metalmobil). Lisäksi Roltrade perheen uusin tulokas, Prandina, esitteli upeita uutuuksiaan Euroluce -valaisinmessuilla. Tutustu Milanon huonekalumessujen uutuuksiin tästä!

Takaisin ylös