Menu

17.9.2019

Muuto piensisustustuotteet syksyyn!

Muuto on lanseerannut syksyn kunniaksi useita uusia piensisustustuotteita valikoimiinsa. Syksyn piensisustustuotteiden uutuuksissa painottuvat luonnolliset materiaalit ja maanläheiset sävyt. Ohessa muutamia uutuustuotteita, jotka haluamme esitellä tarkemmin:

 

Tub Jug maljakko

Atelier Blii9 suunnittelema moderni maljakko on saanut muotokielensä bensiinikanerista. Tub Jug voi toimia kukkamaljakkona tai koriste-esineenä hyllyllä. Maljakko on valmistettu lasitetusta savesta.

 

Ridge vaasi

Helsinkiläisen Studio Kaksikon suunnittelema vaasimallisto tuo uusia näkökulmia perinteiseen savivaasiin. Ridge vaasi on veistoksellinen, terracotasta tai keramiikasta valmistettua vaasia, jota on saatavissa kahdessa eri koossa ja värissä.

 

Attach naulakko

Dimitri Bählerin suunnittelema moderni Attach koukku yhdistelee pyöreitä ja kulmikkaita muotoja sekä tuo yhteen teolliset ja skandinaaviset materiaalit tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Attach naulakko on valmistettu tammesta ja alumiinista, ja sen muotoilu on selkeä ja ajaton.

 

Dots keraamiset koukut

Ikoniset Dots koukut ovat saaneet uuden, keramiikasta valmistetun sisaruksen. Keraamiset Dots koukut valmistetaan Portugalissa ja jokainen valmistettu Dots koukku on uniikki taideteos.

 

Layer tyyny

Aiayu on suunnitellut Muutolle tyynymalliston, jonka perimmäisenä ajatuksena oli leikitellä kerroksilla. Tyynyt on valmistettu vauvalaaman villasta tuoden mukavuuden ja luonnonmukaiset materiaalit osaksi jokapäiväistä elämää. Layer tyynyjä on saatavana useassa eri värissä ja kahdessa eri koossa.

 

Twine tyyny

Aiayu on suunnitellut Muutolle myös toisen tyynymalliston, Twine tuoreperheen. Twine tyynyn pinta on käsinkudottu vauva laamanvillasta, mikä tekee sen pinnasta pehmeän ja luonnollisen tuntuisen. Tyynyjä on saatavissa kahdessa eri värissä ja koossa.

 

Rhythm ja Ample peitto

Aiayu on suunnitellut Muutolle kaksi erilaista torkkupeittoa, jotka ovat samalla pehmeitä ja lämpimiä että moderneja luomuksia osaksi sisustusta. Torkkupeitot on valmistettu vauvalaaman villasta, mikä tekee niiden pinnoista pehmeitä ja luonnollisen tuntuisen.

 

Lisätietoja tuotteiden toimitusajoista ja värivaihtoehdoista:

Roltrade Oy

p. 010 322 0500

roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , , ,

17.9.2019

Muuton upeat valaisinuutuudet syksyyn!

Strand kattovalaisin

Benjamin Hubert on suunnitellut Muuton uuden valaisinmalliston, jonka muotokieli huokuu pehmeitä ja leikitteleviä muotoja. Tämä elegantti ja ajaton valaisin mallisto koostuu useasta erikokoisesta ja -muotoisesta valaisimesta, joista voidaan rakentaa näyttäviä kokonaisuuksia tai sijoitella yksittäin haluttuun tilaan. Strand kattovalaisin on valmistettu teräsrakenteesta, joka on päällystetty polymeerilla.

Muuto Strand kattovalaimien eri kokovaihtoehdot ovat seuraavat:

Avoin varjostin:

  • halk. 60 cm, korkeus 40,3 cm
  • halk. 40 cm, korkeus 50,2 cm
  • halk. 28 cm, korkeus 37,4 cm

Suljettu varjostin:

  • halk. 80 cm, korkeus 60,8 cm
  • halk. 60 cm, korkeus 54,8 cm

 

Muuto on kehittänyt myös jo tunnettuja tuotteitaan ja tuonut valikoimiinsa uusia värivaihtoehtoja rakastetuille tuotteille. Pull jalkavalaisinta on nyt saatavana valkoisen / harmaan värisenä. Lisäksi Leaf valaisimia on saatavana tummanvihreänä sekä kuparin ruskeana, sekä Grain kattovalaisinta on saatavissa tummanvihreänä ja sini-harmaana.

Lisätietoja tuotteiden toimitusajoista ja värivaihtoehdoista:

Roltrade Oy

puh. 010 322 0500

roltrade@roltrade.com

 

Tägit: , , ,

17.9.2019

Muuton upeat kalusteuutuudet syksyyn!

Syksy ja viilenevät illat houkuttelevat rentoutumaan sisätiloihin. Muuto on lanseerannut upeita tuoteuutuuksia syksyn iloksi! Muuto on tuonut valikoimiinsa täysin uusien tuotteiden lisäksi myös uutuusvärejä jo tunnetuille tuotteille. Ohessa lyhyet esittelyt uutuustuotteille:

 

Doze nojatuoli ja rahi

Doze nojatuoli ja rahi ovat loistava tuotepari, joka vie mukavuuden ja modernin ilmeen uudelle tasolle. Anderssen & Voll ovat luoneet upean tuotekaksikon, jotka yhdistävät eloisia piirteitä ja hienostuneita yksityiskohtia Skandinaavisesta muotoilusta 1970-luvun muotokieleen. Doze nojatuolin ja rahin ilmettä voidaan muunnella jalka- ja kangasvaihtoehtojen avulla.

 

Echo rahi tuoteperhe

Anderssen & Vollin suunnittelema Echo rahien tuoteperhe tuo tilojen kalustamiseen uusia ulottuvuuksia. Siirreltävän Echo rahin muotokieli on selkeä ja tyylipuhdas, ja saatavilla olevista värivaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva väriyhdistelmä. Haluatpa tilaasi harmonisen, vaaleasävyisen rahin tai kirkkaan, näyttävän katseenvangitsijan, Echo tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja useassa eri koossa.

Outline Highback sohvan paneeli

Suunnittelijakaksikon Andressen & Vollin kehittämän paneelin ansiosta Outline Highback sohvista voidaan rakentaa toimivia ratkaisuita esimerkiksi aulatiloihin tai avokonttoreihin. Paneeli yhdistää kaksi Outline sohvaa toisiinsa luoden vapaita kohtaamispaikkoja tapaamisille ja tiimityöskentelylle. Paneeli voidaan tilata myös jälkikäteen sohvien hankinnan jälkeen.

 

Muuto on kehittänyt myös jo tunnettuja tuotteitaan. Mm. Halves sivupöytä on saanut uusina värivaihtoehtoina hiekan ja salvian vihreän. Lisäksi rakastettua Outline sohvatuoteperhettä on nyt saatavissa myös kiillotetulla alumiinirungolla.

 

Voitte tiedustella tuotteiden saatavuutta ja värivaihtoehtoja alla näkyvistä yhteystiedoistamme:

Roltrade p. 010 322 0500 roltrade@roltrade.com

 

4.9.2019

Roltrade ID Helsinki -messuilla 9.-10.9.2019!

Roltrade on mukana ID Helsinki -messuilla 9.-10.9.2019 usean osaston voimin! Tervetuloa tutustumaan päämiestemme tuoteuutuuksiin osastoillemme IDH_072 ja IDH_083.

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma, ID Helsinki, järjestetään 5. kertaa 9.-10.9.2019. ID Helsingin aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tapahtuma muodostuu messuosastoista, kaksipäiväisestä asiantuntijaohjelmasta sekä suositusta Afternoon Partystä 10.9.2019.

Tapahtumapaikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa. Kaksipäiväinen ID Helsinki designviikon alussa on laadukas tilaisuus tutustua alan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, päivittää ammattitietoutta ja verkostoitua. Sisäänpääsy on maksuton, Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kävijäksi. Rekisteröityminen avautuu näillä sivuilla kesäkuun alussa, eikä rekisteröitymiseen tarvita erillistä kutsua tai koodia.

Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Tägit: , , , , , , , ,

17.6.2019

Roltradesta nyt myös van Esch naulakot ja muut sisustustuotteet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Roltraden tuotevalikoima on laajentunut sisustustuotteiden osalta!

Vuosien varrella olemme tarjonneet asiakkaillemme ratkaisuja sisäänkäynteihin sekä aulatiloihin Sourcing -palvelumme kautta. Nyt brändivalikoimamme on täydentynyt van Eschin tyylikkäillä ja laadukkailla naulakoilla, säilytysjärjestelmillä sekä muilla sisustuotteilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Esch on hollantilainen kalustevalmistaja, joka on vuodesta 1972 asti taitanut täydellisten sisäänkäyntien luomisen. Van Esch tuotevalikoima koostuu naulakoista, kaapistoista, esitetelineistä, vitriineistä ja jäteastioista. Van Esch tarjoaa korkealaatuisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia jokaiseen aulatilaan. Van Esch tuotteet valmistetaan Goirlessa, Hollannissa. Tutustu koko van Esch tuotevalikoimaan tästä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Esch tuotteet täydentävät kattavaa tuotevalikoimaamme, mikä pitää sisällään julkitilakalusteita, ulkokalusteita ja aurinkovarjoja sekä piensisustustuotteita ja ruukkuja.

 

Lisätietoja van Esch tuotteista sekä muusta tuotevalikoimasta alla näkyvistä yhteystiedoista:
www.roltrade.com | puh. 010 322 0500 | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , ,

5.4.2019

Prandina On Nyt Osa Roltrade Perhettä!

Italialaista valaisinmuotoilua parhaimmillaan! Yksinkertaisuus, toiminnallisuus ja laatu ovat olleet 30 vuoden ajan PRANDINAN ydin valaisinsuunnittelussa. Kaikki PRANDINA-valaisimet on valmistettu lasinpuhallustekniikkaa käyttäen, kunnioittaen ja kehittäen. PRANDINA valaisimien muotoilu korostaa pelkistettyä designia, joka kestää aikaa. Jokainen tila ansaitsee erityisen valaistuksensa!

Tutustu Prandinan valaisin mallistoon tästä!

18.2.2019

Magis Osaksi Roltrade Perhettä!

Magis – design without boundaries – muotoilua ilman rajoja! Vuoden 2019 alusta italialainen Magis siirtyi osaksi Roltrade perhettä! Magis yhdistää tuotteissaan uuden ajattelun perinteisiin materiaaleihin ja valmistusprosesseihin. Magis Spun -tuoli tarjoaa unohtumattomia kokemuksia! Spun tuoli on kiinnostava ja inspiroiva tuote sijoitettavaksi mm. julkisiin tiloihin tai ulkotiloihin.

Katso alla hullun hauska video ikonisesta Spun -tuolista tai käy tutustumassa Magis tuotevalikoimaan verkkosivuillamme!

Tägit: ,

15.8.2019

Roltrade brändien tuotteita on jatkossa Dezeen Award 2019 -kilpailussa!

Maailman yksi tunnetuimmista arkkitehtuuri ja sisustuslehdistä, Dezeen, on julkistanut Dezeen Awards 2019 -kilpailun jatkoon päässeet on julkistettu ja mukaan mahtuivat myös Roltraden maahantuomia tuotteita. Kilpailussa tarkoin valittu tuomaristo arvostelee tuotteita kauneuden, innovatiivisuuden ja käyttöystävällisyyden kautta.

Magis Vela tuoli kevyt, magnesiumista valmistettu tuoli, joka esittelee magnesiumin käyttöominaisuuksia raaka-aineena. Tämä ravintoloihin ja kahviloihin suunniteltu tuoli on kevyt, kestävä ja pinottava. Lisäksi magnesium ei kuumene auringossa, eli se on ideaali valinta ulkotiloihin. Tuolin ovat suunnitelleet Gilli Kuchik ja Ran Amitai.

 

Manerba Undecided on Rafaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelema sohva- ja nojatuolimallisto, joka tarjoaa ratkaisuja eri tilojen kalustamiseen. Undecided sohva korkealla selkänojalla toimii loistavana akustoivana kalusteena aulatiloissa ja toimistoissa, sekä matalalla selkänojalla tuoli toimii loistavana neuvottelutilan tuolina. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Manerba Apollo pöytäsarja on Shane Schneckin suunnittelema modulaarinen tuoteperhe, jonka pöydistä voidaan rakentaa erilaisia kokonaisuuksia kaiken kokoisiin tiloihin. Manerban herkullinen värimaailma ja kalusteiden muunneltavuus tuovat uusia ulottuvuuksia työympäristöihin.

Lisätietoja tuotteista ja valmistajien muusta valikoimasta esitekirjastostamme!

 

 

5.8.2019

Roltrade on mukana ID HELSINKI -tapahtumassa!

ID HELSINKI -ammattilaistapahtuma 9.-10.9.2019 Tapahtumakeskus Telakalla!

Roltrade on tänä vuonna ID HELSINKI -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani, ja esittelemme tänä vuonna Roltrade brändien uutuustuotteita kahden osaston voimin.

ID HELSINKI -ammattitapahtuma esittelee syksyn sisustustrendejä, uusia näkökulmia sisustamiseen ja inspiraatiota päivittäiseen työskentelyyn. Tämän vuoden tapahtumaohjelmien aiheina ovat mm. kuluttajakäyttäytymisen trendit 2021, hyvinvointia edistävät ja aistiystävälliset työympäristöt, materiaalikehityksen mahdollisuudet ja vaatimukset vastuullisessa suunnittelutyössä sekä julkisten tilojen identiteetin muodostuminen ja säilyminen muutoksessa.

Muista merkata syyskuun alku kalenteriisi ja ilmoittaudu ID HELSINKI -tapahtumaan maksutta. Ilmoittautumisen voi tehdä tästä linkistä! Tavataan messuilla syyskuussa!

Tägit: , , , , , , , ,

11.7.2019

Bongaa Magis Linnut Asuntomessuilta Kouvolasta!

Oiva Toikan suunnittelemat Linnut -valaisinmallisto esitellään ensimmäistä kertaa Kouvolan Asuntomessuilla. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kauniisiin valoveistoksiin lähietäisyydeltä sekä voittaa Magis Linnut -valaisimia itsellesi!

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

  1. Bongaa Magis Linnut -valaisimia Asuntomessujen messualueelta Kouvolasta 12.7.-11.8.2019
  2. Ota kuva Linnusta ja julkaise se Instagramissa hastageilla: #roltradelintubongaus, #magislinnut #roltrade sekä merkkaa Roltraden @roltrade -instagramtili kuvaan

Kaikkien kuvia jakaneiden kesken arvotaan 5 kpl Linnut -valaisimia (ovh. 495 € (sis. alv 24 %)) messujen jälkeen syyskuussa 2019. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Onnea kilpailuun ja inspiroivia messuhetkiä Kouvolan Asuntomessuilla!

Tägit: , , , , , , , , , , ,

3.7.2019

Roltrade on mukana Asuntomessuilla Kouvolassa 12.7.-11.8.2019!


Kesän 2019 kiinnostavin asumisen ja sisustamisen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kouvolan Pioneeripuistossa.  Roltrade on tänä vuonna mukana asuntomessuilla italialaisen huonekaluvalmistajan, Magiksen, tuotteilla! Roltrade on mukana Trendikodin kalustamisessa, joka keskittyy esittelemään sisustuksen kuumimpia trendejä, erilaisia sisustustyylejä sekä materiaalien käyttöä osana sisustusta. Muun muassa Helsingin Sanomat nosti Trendikodin yhdeksi kiinnostavimmista kohteista Asuntomessuilla.

”Yksi kiinnostavimmista kohteista on sisustussuunnittelija Malla Tapion suunnittelema värikäs Trendikoti, joka esittelee sisustuksen nykysuuntauksia, ilmiöitä ja värejä.” -HS Sami Takala 7.7.2019

Roltraden tuotevalikoimasta Asuntomessuilla esitellään italialaisen Magiksen Sequoia -baarijakkara, Pina -keinutuoli, Vitrail -peili sekä edesmenneen Oiva Toikan suunnittelema Linnut -valaisinmallisto. Muistathan osallistua instagramissa järjestettävään kilpailuun Roltraden instagramissa. Tervetuloa osallistumaan kilpailuun ja seuraamaan meitä!

Tägit: , , , , , , , ,

21.5.2019

Milanon messu-uutuudet 2019!

Salone del Mobile Milano huonekalumessut järjestettiin 9.-14.4.2019, ja päämiehemme tarjosivat upeita osastoja uutuustuotteidensa ihasteluun! Messuilla olivat mukana mm. Muuto, Magis, Billiani, Manerba sekä et al. (entinen Metalmobil). Lisäksi Roltrade perheen uusin tulokas, Prandina, esitteli upeita uutuuksiaan Euroluce -valaisinmessuilla. Tutustu Milanon huonekalumessujen uutuuksiin tästä!

Takaisin ylös