Menu

8.10.2019

Serralungan valoruukuilla näyttäviä ulkoalueita!

Syksy ja pimenevät illat muistuttavat talven lähestymisestä. Nyt onkin loistava aika tutustua Serralungan valoruukkujen tarjontaan. Italialainen Serralunga on valmistanut kukkaruukkuja vuodesta 1825. Ruukut valmistetaan läpivärjätystä polyetyleenistä, kestävät pakkasta (- 40 ⁰C) ja ovat UV-suojattuja. Uutuutena myös likaahylkivä Titaanioksidi -pinnoite!

Serralungan ruukkuvalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen; kokoja on pienimmästä 11 cm ruukusta jopa parimetriseen ruukkuun. Näyttävät ruukut on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, kaikkiin sääolosuhteisiin. Nimekkäisiin suunnittelijoihin kuuluu muun muassa Patricia Urquiola, Ron Arad, Eero Aarnio ja Philippe Starck. Serralunga -ruukkuja on saatavissa useissa eri väreissä. Tiedustele värivaihtoehtoja Roltradesta. 

Upeilla Serralunga valoruukuilla voidaan sisustaa näyttäviä julkitiloja, kahviloita, ravintoloita ja hotelleja. Ruukut voivat toimia tilanjakajina ja somisteina, viimeisenä silauksena sisustettavassa tilassa.

Lisätietoja upeista valoruukuista Roltradesta:

Oy Roltrade Ab | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | www.roltrade.com

 

Tägit: , , , , , ,

8.10.2019

Upeat Tribù ulkovalaisimet valaisevat pimeneviä iltoja!

TUNNELMAA SYKSYYN TRIBÚN VALAISIMILLA!

Monsieur Tricot on kokoelma laadukkaita ulkovalaisimia, joiden pintaa koristaa käsin neulottu ja virkattu pinta. Ilia Eckadtin suunnittelema valaisinmallisto yhdistää perinteisen käsityötekniikan, kestävät materiaalit sekä modernin valaisinteknologian. Monsieur Tricot -valaisinmalliston valaisimet valaisevat lämpimästi ja muodostavat kauniita varjoja ympäristöönsä. Valaisinmalliston on todella käyttäjäystävällinen, sillä ohjaus onnistuu sekä puhelimen applikaatiolla että kaukosäätimellä. Valaisimista voidaan luoda näyttäviä kokonaisuuksia niin sisä- kuin ulkotiloihin.

 

MATERIAALIT

• Pallo: PMMA kestomuovi

• Kansi: säänkestävä polypropeeni, neulottu tai käsin virkattu

• Pohja / yläosa: jauhemaalattu ruostumaton teräs

 

Kysy lisää tuotteista meiltä!

 

Oy Roltrade Ab | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | www.roltrade.com

Tägit: , , , ,

4.10.2019

Rais kaasutakat ovat helppoutta rakastavan ihmisen valinta!

Kaasutulisijat tarjoavat upeita liekkejä ja helppokäyttöisyyttä. Etsitkö tulisijaa, joka lämmittää nopeasti, helposti ja käyttäjäystävällisesti? Rais kaasutakat voivat olla oikea valinta juuri sinulle:

-Kaasutakan käynnistys onnistuu kädenkäänteessä kaukosäätimellä tai puhelimen applikaatiolla.

-Kaasutakan lämpöä voidaan säätää ylös ja alas tarpeen mukaan.

-Voit valita Rais kaasutakkojen valikoimasta joko vapaasti seisovan tai koteloitavan kaasutakkasydämen.

 

Rais kaasutakkavalikoimasta löytyy useita erilaisia malleja. Lisätietoja Rais kaasutakoista oheisesta linkistä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

Roltrade Oy | roltrade@roltrade.com | www.roltrade.com | p. 010 322 0500 | Vattuniemenkatu 3 | 00210 Helsinki

27.9.2019

Rais takkauutuudet tuovat lämpöä syksyyn!

Syksy ja viilenevät illat kutsuvat rentoutumaan takkatulen äärelle. Tanskalainen Rais on laajentanut tulisijavalikoimaansa uusilla kaasutakkamalleilla sekä tuonut uusia kokoja jo olemassa oleville takkamalleille. Rais tulisijat ovat sisustustietoisen ihmisen valinta. Takkojen kaunis muotoilu ja tekninen edistyksellisyys ovat vertaansa vailla. Takat toimivat kiertoilmaperiaatteella, mikä takaa nopean ja tasaisin lämmityksen.

 

Uudet Rais kaasutakat:

Rais on viimeisen vuoden aikana tuonut tulisijamarkkinoille useita uusia kaasutakkamalleja, joista uusimpia ovat Visio 70 RD, Visio 90 RD sekä Visio 160 RD. Lisäksi Rais kaasutakat, Viva L 100 kaasu, Q-Tee 2 kaasu ja Q-Tee 2 C kaasu, ovat loistava valinta käyttäjälle, joka haluaa kotiinsa mahdollisimman helppokäyttöisen tulisijan. Tulen ihailu voi alkaa käden käänteessä kaukosäätimen avulla!

 

 

Muut uutuudet:

Nexo tulisija edustaa puhtaita linjoja. Rais Nexo takka voidaan räätälöidä yksilöllisiä toiveita vastaavaksi – valittavissa on useita eri kokoja, väri- ja kahvavaihtoehtoja. Rais on tuonut viimeisimpinä uutuuksina Nexo 140, Nexo 160 ja Nexo 185 takkamallit.

 

 

Tiedustele lisää Rais tulisijoista, hormeista ja asennuksesta alla näkyvistä yhteystiedoista:

Roltrade Oy | www.roltrade.com | p. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , ,

17.9.2019

Muuto piensisustustuotteet syksyyn!

Muuto on lanseerannut syksyn kunniaksi useita uusia piensisustustuotteita valikoimiinsa. Syksyn piensisustustuotteiden uutuuksissa painottuvat luonnolliset materiaalit ja maanläheiset sävyt. Ohessa muutamia uutuustuotteita, jotka haluamme esitellä tarkemmin:

 

Tub Jug maljakko

Atelier Blii9 suunnittelema moderni maljakko on saanut muotokielensä bensiinikanerista. Tub Jug voi toimia kukkamaljakkona tai koriste-esineenä hyllyllä. Maljakko on valmistettu lasitetusta savesta.

 

Ridge vaasi

Helsinkiläisen Studio Kaksikon suunnittelema vaasimallisto tuo uusia näkökulmia perinteiseen savivaasiin. Ridge vaasi on veistoksellinen, terracotasta tai keramiikasta valmistettua vaasia, jota on saatavissa kahdessa eri koossa ja värissä.

 

Attach naulakko

Dimitri Bählerin suunnittelema moderni Attach koukku yhdistelee pyöreitä ja kulmikkaita muotoja sekä tuo yhteen teolliset ja skandinaaviset materiaalit tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Attach naulakko on valmistettu tammesta ja alumiinista, ja sen muotoilu on selkeä ja ajaton.

 

Dots keraamiset koukut

Ikoniset Dots koukut ovat saaneet uuden, keramiikasta valmistetun sisaruksen. Keraamiset Dots koukut valmistetaan Portugalissa ja jokainen valmistettu Dots koukku on uniikki taideteos.

 

Layer tyyny

Aiayu on suunnitellut Muutolle tyynymalliston, jonka perimmäisenä ajatuksena oli leikitellä kerroksilla. Tyynyt on valmistettu vauvalaaman villasta tuoden mukavuuden ja luonnonmukaiset materiaalit osaksi jokapäiväistä elämää. Layer tyynyjä on saatavana useassa eri värissä ja kahdessa eri koossa.

 

Twine tyyny

Aiayu on suunnitellut Muutolle myös toisen tyynymalliston, Twine tuoreperheen. Twine tyynyn pinta on käsinkudottu vauva laamanvillasta, mikä tekee sen pinnasta pehmeän ja luonnollisen tuntuisen. Tyynyjä on saatavissa kahdessa eri värissä ja koossa.

 

Rhythm ja Ample peitto

Aiayu on suunnitellut Muutolle kaksi erilaista torkkupeittoa, jotka ovat samalla pehmeitä ja lämpimiä että moderneja luomuksia osaksi sisustusta. Torkkupeitot on valmistettu vauvalaaman villasta, mikä tekee niiden pinnoista pehmeitä ja luonnollisen tuntuisen.

 

Lisätietoja tuotteiden toimitusajoista ja värivaihtoehdoista:

Roltrade Oy

p. 010 322 0500

roltrade@roltrade.com

Tägit: , , , , , , , , , ,

17.9.2019

Muuton upeat valaisinuutuudet syksyyn!

Strand kattovalaisin

Benjamin Hubert on suunnitellut Muuton uuden valaisinmalliston, jonka muotokieli huokuu pehmeitä ja leikitteleviä muotoja. Tämä elegantti ja ajaton valaisin mallisto koostuu useasta erikokoisesta ja -muotoisesta valaisimesta, joista voidaan rakentaa näyttäviä kokonaisuuksia tai sijoitella yksittäin haluttuun tilaan. Strand kattovalaisin on valmistettu teräsrakenteesta, joka on päällystetty polymeerilla.

Muuto Strand kattovalaimien eri kokovaihtoehdot ovat seuraavat:

Avoin varjostin:

  • halk. 60 cm, korkeus 40,3 cm
  • halk. 40 cm, korkeus 50,2 cm
  • halk. 28 cm, korkeus 37,4 cm

Suljettu varjostin:

  • halk. 80 cm, korkeus 60,8 cm
  • halk. 60 cm, korkeus 54,8 cm

 

Muuto on kehittänyt myös jo tunnettuja tuotteitaan ja tuonut valikoimiinsa uusia värivaihtoehtoja rakastetuille tuotteille. Pull jalkavalaisinta on nyt saatavana valkoisen / harmaan värisenä. Lisäksi Leaf valaisimia on saatavana tummanvihreänä sekä kuparin ruskeana, sekä Grain kattovalaisinta on saatavissa tummanvihreänä ja sini-harmaana.

Lisätietoja tuotteiden toimitusajoista ja värivaihtoehdoista:

Roltrade Oy

puh. 010 322 0500

roltrade@roltrade.com

 

Tägit: , , ,

17.9.2019

Muuton upeat kalusteuutuudet syksyyn!

Syksy ja viilenevät illat houkuttelevat rentoutumaan sisätiloihin. Muuto on lanseerannut upeita tuoteuutuuksia syksyn iloksi! Muuto on tuonut valikoimiinsa täysin uusien tuotteiden lisäksi myös uutuusvärejä jo tunnetuille tuotteille. Ohessa lyhyet esittelyt uutuustuotteille:

 

Doze nojatuoli ja rahi

Doze nojatuoli ja rahi ovat loistava tuotepari, joka vie mukavuuden ja modernin ilmeen uudelle tasolle. Anderssen & Voll ovat luoneet upean tuotekaksikon, jotka yhdistävät eloisia piirteitä ja hienostuneita yksityiskohtia Skandinaavisesta muotoilusta 1970-luvun muotokieleen. Doze nojatuolin ja rahin ilmettä voidaan muunnella jalka- ja kangasvaihtoehtojen avulla.

 

Echo rahi tuoteperhe

Anderssen & Vollin suunnittelema Echo rahien tuoteperhe tuo tilojen kalustamiseen uusia ulottuvuuksia. Siirreltävän Echo rahin muotokieli on selkeä ja tyylipuhdas, ja saatavilla olevista värivaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva väriyhdistelmä. Haluatpa tilaasi harmonisen, vaaleasävyisen rahin tai kirkkaan, näyttävän katseenvangitsijan, Echo tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja useassa eri koossa.

Outline Highback sohvan paneeli

Suunnittelijakaksikon Andressen & Vollin kehittämän paneelin ansiosta Outline Highback sohvista voidaan rakentaa toimivia ratkaisuita esimerkiksi aulatiloihin tai avokonttoreihin. Paneeli yhdistää kaksi Outline sohvaa toisiinsa luoden vapaita kohtaamispaikkoja tapaamisille ja tiimityöskentelylle. Paneeli voidaan tilata myös jälkikäteen sohvien hankinnan jälkeen.

 

Muuto on kehittänyt myös jo tunnettuja tuotteitaan. Mm. Halves sivupöytä on saanut uusina värivaihtoehtoina hiekan ja salvian vihreän. Lisäksi rakastettua Outline sohvatuoteperhettä on nyt saatavissa myös kiillotetulla alumiinirungolla.

 

Voitte tiedustella tuotteiden saatavuutta ja värivaihtoehtoja alla näkyvistä yhteystiedoistamme:

Roltrade p. 010 322 0500 roltrade@roltrade.com

 

4.9.2019

Kiitos ID Helsinki -messuilla 9.-10.9.2019 käyneille!

KIITOS ID HELSINKI -MESSUILLA KÄYNEILLE!

Roltrade osallistui ID Helsinki-messuille 9.-10.9.2019 kahden osaston voimin sekä aulaosastolla, jossa messukävijät pääsivät tutustumaan rakastettuun Magis Spun tuoliin! Osastoillamme esittelimme päämiestemme tuoteuutuuksia osastoillamme IDH_072 ja IDH_083! Osastoillamme esiteltiin päämiestemme Magiksen, Johanson Designin, Grid Systemsin, Et al.:in sekä Muuton tuotteita. Oheisten lisäksi esittelimme uuden päämiehemme, Prandinan, upeita valaisimia. Kiitos vierailustanne messuilla ja tavataan samoissa merkeissä myös vuoden päästä!

Tägit: , , , , , , , ,

15.8.2019

Roltrade brändien tuotteita on jatkossa Dezeen Award 2019 -kilpailussa!

Maailman yksi tunnetuimmista arkkitehtuuri ja sisustuslehdistä, Dezeen, on julkistanut Dezeen Awards 2019 -kilpailun jatkoon päässeet on julkistettu ja mukaan mahtuivat myös Roltraden maahantuomia tuotteita. Kilpailussa tarkoin valittu tuomaristo arvostelee tuotteita kauneuden, innovatiivisuuden ja käyttöystävällisyyden kautta.

Magis Vela tuoli kevyt, magnesiumista valmistettu tuoli, joka esittelee magnesiumin käyttöominaisuuksia raaka-aineena. Tämä ravintoloihin ja kahviloihin suunniteltu tuoli on kevyt, kestävä ja pinottava. Lisäksi magnesium ei kuumene auringossa, eli se on ideaali valinta ulkotiloihin. Tuolin ovat suunnitelleet Gilli Kuchik ja Ran Amitai.

 

Manerba Undecided on Rafaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelema sohva- ja nojatuolimallisto, joka tarjoaa ratkaisuja eri tilojen kalustamiseen. Undecided sohva korkealla selkänojalla toimii loistavana akustoivana kalusteena aulatiloissa ja toimistoissa, sekä matalalla selkänojalla tuoli toimii loistavana neuvottelutilan tuolina. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Manerba Apollo pöytäsarja on Shane Schneckin suunnittelema modulaarinen tuoteperhe, jonka pöydistä voidaan rakentaa erilaisia kokonaisuuksia kaiken kokoisiin tiloihin. Manerban herkullinen värimaailma ja kalusteiden muunneltavuus tuovat uusia ulottuvuuksia työympäristöihin.

Lisätietoja tuotteista ja valmistajien muusta valikoimasta esitekirjastostamme!

 

 

5.8.2019

Roltrade on mukana ID HELSINKI -tapahtumassa!

ID HELSINKI -ammattilaistapahtuma 9.-10.9.2019 Tapahtumakeskus Telakalla!

Roltrade on tänä vuonna ID HELSINKI -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani, ja esittelemme tänä vuonna Roltrade brändien uutuustuotteita kahden osaston voimin.

ID HELSINKI -ammattitapahtuma esittelee syksyn sisustustrendejä, uusia näkökulmia sisustamiseen ja inspiraatiota päivittäiseen työskentelyyn. Tämän vuoden tapahtumaohjelmien aiheina ovat mm. kuluttajakäyttäytymisen trendit 2021, hyvinvointia edistävät ja aistiystävälliset työympäristöt, materiaalikehityksen mahdollisuudet ja vaatimukset vastuullisessa suunnittelutyössä sekä julkisten tilojen identiteetin muodostuminen ja säilyminen muutoksessa.

Muista merkata syyskuun alku kalenteriisi ja ilmoittaudu ID HELSINKI -tapahtumaan maksutta. Ilmoittautumisen voi tehdä tästä linkistä! Tavataan messuilla syyskuussa!

Tägit: , , , , , , , ,

Takaisin ylös