Menu

14.3.2019

SAVE THE DATE 18.3.2019!

”Olemme luonnollisesti taipuvaisia muuttumaan ja uskomme, että kehitys on mahdollisuus.” Metalmobil uudistuu ja tiedotamme Metalmobilin kevään uudistuksista 18.3.2019!

4.3.2019

Muuto Uutuus – Linear Steel Ulkokalusteet!

Muuto on laajentanut tuotevalikoimaansa ensimmäisellä ulkokäyttöön soveltuvalla tuoteperheellä. Thomas Bentzenin suunnittelemat Linear Steel kalusteet tuovat uutta perspektiiviä moderneihin ulkokalusteisiin. Muuto Linear tuotteiden kaunis ja ajaton muotoilu sopivat osaksi monenlaisia ulkotiloja – oli kyseessä julkitilakohde tai yksityinen koti. Linear kalusteiden suorat linjat ja taittuvat kulmat luovat huolitellun ja puhtaan ilmeen. Linear kalusteiden keskelle on jätetty rako veden poistumiseksi pinnoilta.

Linear Steel ulkokalusteet on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä, ja ne on viimeistelty mattapintaiseksi nykyaikaisen ilmeen luomiseksi. Linear ulkokalusteita on saatavissa useassa eri värissä – valkoisena, mustana, tumman vihreänä ja poltetun oranssina. Leikittelemällä kalusteiden väreillä voidaan luoda upeita kokonaisuuksia osaksi ulkotilojen muuta vihersisustusta. Linear kalusteet voidaan sijoittaa täydentäväksi tuotteeksi muiden ulkokalusteiden rinnalle, sillä niiden selkeä ja tyylipuhdas muotoilu luovat pitkäaikaista estetiikkaa.

Linear Steel tuoteperhe on loistava lisä Muuton skandinaavisille ja moderneille sisäkalusteille ja muille sisustustuotteille! Tämä upea ulkokalustesarja sopii loistavasti pohjoismaiseen tyyliin ja sääoloihin!

 

Tägit: , , , , , ,

18.2.2019

Magis On Voittanut iF DESIGN AWARD 2019 -palkinnon!

Magis on voittanut vuoden 2019 iF DESIGN AWARD -palkinnon! Huonekalujen kategorian voiton tuonut tuote, Brut, on Konstantin Grcicin suunnittelema.

Brut sohva on voittanut vuoden 2019 iF DESIGN AWARD -palkinnon, jonka se voitti vahvan ja uniikin muotoilunsa ansiosta. Kilpailu käytiin 50 eri maasta olleen 6 400 tuotteen kesken. iF DESIGN AWARD voitto kuvastaa Magiksen Brut tuoteperheen laatua sekä ajatonta tyylikkyyttä. Brut sohvamallisto on valmistettu erilaisia raaka-aineita yhdistelemällä, kovan ja pehmeän materiaalin vuoropuheluna. Brut tuoteperheen kalusteiden runko on valmistettu pulverimaalatusta takoraudasta ja niiden tyynyt voidaan päällystää mm. Kvadratin kankailla. Brut sohvan ilme muuttuu eri kangassävyjä vaihtelemalla. Magis on valmistanut tämän kauniin ja käytännöllisen tuoteperheen kestämään käyttöä ja aikaa. Brut tuoteperheeseen kuuluvat käsinojatuoli sekä kahden- ja kolmenistuttavat sohvat.

 

Magis on italialainen huonekaluvalmistaja, joka on tunnettu tyylikkäistä ja aikaa kestävistä huonekaluistaan. Magis tekee yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, joista yksi tärkeimmistä on suomalainen Eero Aarnio. Magista kuvaa parhaiten lause – Design without boundaries eli muotoilua ilman rajoja, kuten Magis asian ilmaisee. Magis on latinaa ja tarkoittaa ”enemmän” ja sitä tämä brändi todellakin on. Tunnettujen suunnittelijoiden työ näkyy laajana ja jatkuvasti kehittyvänä tuoteportfoliona, joka mahdollistaa tyylikkään ja trendikkään sisutuksen. Magis yhdistää uuden ajattelun perinteisiin materiaaleihin ja valmistusprosesseihin.

Tägit: , , ,

18.2.2019

Roltrade Osallistui Viherpäivät & -tekniikka messuille 2019!

Roltrade osallistui vuoden 2019 Viherpäivät & -tekniikka messuille Jyväskylän Paviljongissa 6.-7.2.2019!

Roltrade esitteli messuilla kattavaa vihersisustamisen ja maisemasuunnittelun tuotevalikoimaansa, joka tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja urbaaneihin puutarha miljöisiin. Messuosastollamme esiteltiin mm. Serralungan ja Byarums Brukin penkkejä, ruukkuja ja roska-astioita sekä muita tarvikkeita vihersisustamiseen.

BYARUMS BRUK -tuotteissa yhdistyvät perinne, käsityötaito ja ekologisuus. Alumiinivalut ovat käytännössä ikuisia ja tuotteiden raaka-aineena käytetään vain kierrätettyä alumiinia. Hienona yksityiskohtana, BYARUMS BRUK -roskakoreihin on mahdollista valaa oma logo tai vaikka kaupungin vaakuna. SERRALUNGA on valmistanut kukkaruukkuja vuodesta 1825. Heidän valikoimansa on erittäin laaja ja monipuolinen; kokoja on pienimmästä 11 cm ruukuista jopa parimetrisiin ruukkuihin. SERRALUNGAN näyttävät ruukut ovat suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön sekä soveltumaan kaikkiin sääolosuhteisiin.

Nyt on aika suunnitella ja uudistaa tulevan kevään puutarhat ja kukkaruukut. Pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme tästä!

 

Tägit: , , , , , , , ,

18.2.2019

Roltraden päämiehet Tukholman huonekalumessuilla helmikuussa 2019!

Roltrade haluaa kiittää kaikki Tukholman huonekalumessuilla vierailleita! Tukholman huonekalumessut olivat tänä vuonna mieleenpainuvat ja sisälsivät useita upeita tuoteuutuuksia. Messuilla päämiehistämme olivat edustettuina Billiani, Grid, Skargaarden, Johanson Design ja Decibel sekä Muuto, Metalmobil ja Magis.

Päämiestemme tärkeimpinä uutuuksina messuilla esiteltiin mm.:

  • Johanson Design: Atticus tuolisarja, Bail moduulisohva sekä Parker -rahi
  • Muuto: Linear ulkokalustesarja sekä Cover ja Fiber tuolien lounge versiot
  • Metalmobil: Hull (designed by Harri Koskinen) ja Pillow
  • Skargaarden: Arholma -tuoteperhe (designed by Alexander Lervik), kasvanut Salt -tuoteperhe sekä useita sohvakalusteuutuuksia

Muista seurata instagram- ja facebook-tilejämme, niin saat tiedon päämiestemme uutuustuotteista ensimmäisten joukossa!

Tägit: , , , , , , ,

4.5.2018

Billiani Freshness #2

”Probably going against the trend, White stems from the desire to retrace historical concepts in chair design, adding contemporary language and advanced production techniques; all three pieces have in common the characteristic of a chunky leg, which rises from the classic 3 cm thick to 4 cm; these are statement pieces but also simple and gentle chairs, comfortable, practical and reassuring. Though strikingly bold, White has deliberately large and soft shapes like the pin-ups that appeared on the covers of the magazines of the time. White is made of ashwood in the side and armchair versions, both available with upholstery applied directly on top of the wooden seat.” – Billiani about the White chair, designed by Harri Koskinen

 

Get the new Freshness #2 catalogue by Billiani here!

Tägit: , , , ,

26.2.2018

Nassau: new barstool – design Marc Sadler

The polypropylene monobloc Nassau seating collection is enriched with

– barstool with seat h 76 cm

– barstool with seat h 66 cm

Stackable, light and available in 10 colors.


 

 

“In the seating panorama, Nassau stands out with its essential and elegant silhouette and peculiarity. Like certain classy women that are unique among many others, yet one can’t really explain why.”

– Marc Sadler

Nassau collection

Nassau is a one-piece chair in polypropylene reinforced with glass fibre and made using the injected air-moulding technology that makes it sturdy and light at the same time.

Rounded lines, a simple design and curvaceous shapes identify its character. The ergonomic backrest with its glossy finish on the outer side is contoured by an imaginary frame that enhances its importance. The seat emerging and developing from the backrest creates a fluid and continuous line.

Available in 10 different colours (white, light blue, squirrel grey, grass green, dove grey, ochre, marsala, mocha, anthracite and black) Nassau is conceived for an indoor and outdoor use. The chair with its transparent plastic gliders is stackable by 5 pieces to facilitate handling and stocking.

 

Check out the entire Nassau collection from here.

Tägit: ,

Takaisin ylös