Hyppää sisältöön

Muuto uutuustuotteet ovat nyt täällä!

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut upeilla uutuuksilla: Linear Steel ulkotuoleilla ja ulkopöydillä, Flow tarjoiluvaunuilla, Story Pinboardilla sekä Rime seinävalaisimella ja Plank naulakolla. 

Muuton uutuudet, Linear Steel käsinojatuoli ja Linear Steel tuoli, laajentavat Linear Steel ulkokalustesarjaa. Pulverimaalatusta teräksestä valmistettuja tuoleja on saatavissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto Linear Steel tuoteperhe on saanut myös uusia ulkopöytävaihtoehtoja. Linear Steel ulkopöytää on saatavana kahdessa koossa: kannen kokona 70×70 cm sekä halk. 70 cm. Linear Steel tuoteperhe on suunnittelija Thomas Bentzenin käsialaa.

 

Muuto on tuonut valikoimaansa myös tyylikkäitä ratkaisuja kotitoimistojen säilytykseen. Monikäyttöinen Flow tarjoiluvaunu toimii loistavana lisätasona kotitoimistojen pientuotteiden säilytyksessä sekä ravintoloiden saleissa. Flow tarjoiluvaunu on Normal Studiosin suunnittelema säilytysratkaisu, jota on saatavissa kahdessa eri korkeudessa.

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Story pinboard, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä korkista.

 

Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on uusi Rime seinävalaisin, joka soveltuu loistavasti osaksi kahviloiden tai ravintoloiden sisustusta. Rime seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaiselta muotoilullaan. Rime seinävalaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Suunnittelusta on vastannut TAF Studio.

 

Muuton uutuusnaulakko Plank naulakko tarjoaa helpotusta kodin eteiseen. Suunnittelusta ovat vastanneet Sam Hecht & Kim Colin. Plank naulakko on valmistettu FSC-sertifioidusta tammesta ja pulverimaalatusta teräksestä.

 

Uutuuksien lisäksi Muuto on laajentanut olemassa olevien tuoteperheiden värivaihtoehtoja. Uusia värejä ovat saaneet mm. Framed peili, Around kahvipöytä, Cover käsinojatuoli ja pikku tuoli, Visu baarituoli ja Nerd tuoli.

 

Kysy lisää tuotteista: Roltrade Oy, puh. 010 322 0500, roltrade@roltrade.com

Jaa somessa:

Lue myös