Hyppää sisältöön

Tukhoman Design Weekin uutuustuotteet ihastuttavat!

Johanson Design esitteli uutuuksiaan Tukholman Design Weekin aikana installaation muodossa Tukholman huonekalumessuilla sekä omalla Tukholman showroomillaan 7.-11.2.2023. Johanson Design lanseerasi upeita uutuustuotteita: Alexander Lervikin ja Anna Herrmannin suunnitteleman Poodle tuolin ja nojatuolin, Aston käsinojatuolin sekä Charlie sohvamoduulit ja sohvapöydän. Lue lisää Johanson Design valikoimasta!

Johanson Design showroomilla esiteltiin myös Decibelin uutuustuotteita. Decibel lanseerasi akustiikkapaneeleiden valikoimaansa uutuustuotteina valkotauluja. Clamp valkotaulussa yhdistyvät akustiikkapaneelin akustoivat ominaisuudet sekä laminoidusta lasista valmistettu valkotaulu. Voit valita yrityksesi brändiä tukevat värivaihtoehdot 300 RAL -värisävyn joukosta. Add It Up -valkotaulusta voidaan rakentaa suuriakin valkotaulu ja akustiikkapaneeli-installaatioita. Decibel toi valikoimaansa myös uuden koon Bell akustiikkapaneelien tuoteperheeseen. Lue lisää Decibel by Johanson valikoimasta!

Muuto esitteli uutuustuotteitaan omalla showroomillaan Tukholmassa. Muuton Wrap nojatuolissa yhdistyvät kevyt metallirunko ja rungon ympärille kääritty peittomainen tekstiili. Wrap nojatuoli kutsuu rentoutumaan. Toisena Muuto uutuutena esiteltiin Couple sohvapöytä, jossa yhdistyvät sulavasti keraaminen kivitaso ja öljytty tammirunko. Pöytää on saatavana 3 eri koossa ja useilla eri viimeistelyllä. Muuto laajensi myös valaisinvalikoimaansa. Akkukäyttöinen, himmennettävä Ease on loistava valinta kahvilaan, ravintolaan, kotitoimistoon, toimiston työpisteelle, kirjastoon tai lukunurkkaukseen kotona. Ease valaisinta voidaan käyttää myös ulkona. Valaisin kestää täydellä käytöllä 8 tuntia yhdellä latauskerralla. Lue lisää Muuto valikoimasta!

Tanskalainen Wendelbo lanseerasi SDW:n aikana upeita uutuustuotteita, jotka ihastuttavat yksityiskohdillaan. Ranskalaisen Tristan Lohnerin suunnittelema Montholon nojatuoli sekä 2- ja 3-istuttava sohva pääsee oikeuksiinsa julkisten tilojen auloissa ja toimistoissa odotustiloissa. 365 northin suunnittelema Aero Medium nojatuoli ja rahi täydentävät Aero nojatuolien sarjaa. Glyph ja Notch sohvapöydät tuovat viimeisen silauksen olohuoneisiin ja odotustiloihin taidokkaalla muotoilullaan. Wendelbon Sinum tuolissa yhdistyvät metallirunko ja verhoilukangas. Sekä käsinojilla että ilman käsinojia saatava tuoli sisältää paljon tyylikkäitä yksityiskohtia. Lue lisää Wendelbo valikoimasta!

Tukholman huonekalumessuilla esiteltiin myös edustamiamme ulkokalusteita. Skargaarden esitteli messuosastollaan uuden Saltholm tuoteperheen, johon kuuluvat 2-istuttava sohva, nojatuoli, rahi ja sohvapöytä. Tuoteperhe on saanut nimensä Kööpenhaminan ja Malmöön välissä olevasta saaresta. Saltholm tuoteperhe on valmistettu tiikkirungosta ja verhoilukankaasta, jotka kestävät skandinaavisia sääolosuhteita. Toisena uutuustuoteperheenä esiteltiin Koster. Koster tuoteperheeseen kuuluvat tuoli, nojatuoli, baarituoli, ruokapöytä, aurinkotuoli ja sivupöytiä. Tuoli ja baarituoli on valmistettu tiikistä sekä UV-kestävästä punoksesta, sekä muu tuoteperhe tiikistä. Skargaarden esitteli osastollaan myös uuden Böste aurinkotuolin, joka on valmistettu pulverimaalatusta ruostumattomasta teräksestä sekä FSC sertifioidusta tiikistä. Lue lisää Skargaarden valikoimasta!

Toinen ulkokalusteisiin ja ruukkuihin keskittynyt päämiehemme, Byarums Bruk, lanseerasi kaksi uutta penkkimallia, jotka soveltuvat käytettäväksi julkisiin piha-alueisiin. Jesper Ståhlin suunnittelema Kolon penkki rakentuu kahden ruukun väliin sijoitetusta istuintasosta. Penkki yhdistää luovasti viherkasvien istutukset sekä istumismahdollisuuden. Perinteisemmin muotoiltu, Lyon penkki, yhdistää runollisesti alumiinirungon ja puun. Lue lisää Byarums Bruk valikoimasta!

Kysy lisää tuotteista Roltrade tiimiltä puh. 010 322 0500 tai sähköpostitse roltrade@roltrade.com!

Jaa somessa:

Lue myös