Hyppää sisältöön

Oletko etsimämme Logistiikka- ja hallintoassistentti?

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa tehtävissä osana ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä projektisisustamisen näköalapaikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä Lauttasaaressa? Hae kauttamme logistiikka- ja hallintoassistentiksi!

Etsimme nyt logistiikka- ja hallintoassistenttia täydentämään tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat logistiikkaan ja hallintoon liittyvät työtehtävät, kuten esimerkiksi tuontikuljetuksien suunnittelu ja organisointi, tilauksien toimitukset edelleen asiakkaille sekä varastonhallinta. Hallinnollisia työtehtäviäsi tulevat olemaan myynti- ja ostoreskontran hoitaminen sekä laskutus. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat hallintopäällikön avustaminen erilaisissa markkinointitehtävissä sekä päivittäiset toimistoympäristön viihtyvyyteen liittyvät toimet. Haemme tiimiimme hyvällä asenteella varustettua, muuttuvia tilanteita pelkäämätöntä tiimipeluria, joka on uransa alkutaipaleella tai hänellä on jo muutama vuosi kokemusta toimistotyöstä.  

Mitä toivomme sinulta:

  • Aikaisempi työkokemus toimistotehtävistä nähdään eduksi
  • Kaupallinen korkeakoulututkinto nähdään eduksi
  • Sujuvaa MS Office-osaamista
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja innostunutta otetta
  • Oma-aloitteellisuutta ja proaktiivisuutta
  • Tarkkaa ratkaisukeskeistä työotetta ja hyvää organisointitaitoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.haukkasalo@roltrade.com viimeistään 24.5.2023 mennessä. Huomioithan, että etenemme rekrytointiprosessissa mahdollisesti jo hakuajalla!

Jaa somessa:

Lue myös