Hyppää sisältöön

Lasia ja tulta – siinä on kaikki mitä tarvitset!

RAIS Visio on markkinoiden hienoin hissiluukullinen takkasydänten sarja. Rais Visio -takkasydämet ovat muotoilultaan elegantteja ja minimalistisia, jotta katse kiinnittyy upeisiin lasi-ikkunoihin ja tuleen.

Visio takkasydänmallisto koostuu useista eri malleista, joissa lasi-ikkunoiden määrä vaihtelee. Visio takkasydämien lumo perustuu niiden suuriin lasi-ikkunoihin, jotka esittelevät tulta esteettä. Suuri hissiluukullinen ovi, ja sitä ympäröivä hienostunut teräskehys muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Kehyksen viimeistelyyn on valittavissa ruostumaton teräskehys tai mustaksi maalattu teräskehys. Rais Visio -takkasydämiä voidaan asentaa kulmaan, käyttää tilanjakajana tai tyylikkäänä sisustuselementtinä ja lämmönlähteenä. Visio-takka sydämien ilmettä voidaan muunnella erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Rais Visio -takkasydän on saatavana myös kaasutakkana!

Rais Visio 1

Rais Visio 1 -takkasydän on elegantti ja minimalistinen tulisija, jonka suuri yhtenäinen hissiluukulla toimiva lasi-ikkuna tarjoaa esteettömän näkymän tuleen. Takkasydän integroituu upeasti seinään ja lasi-ikkuna pysyy puhtaana täydellisen, nokivapaan palamisen ansiosta. Tummaksi petsattu tammikahva ja huomaamaton ruostumaton teräskehys lasin ympärillä antavat viimeistellyn ilmeen.

Teho 5-9 kW / Lämmitysala 75-120 m2

Rais Visio 2

Rais Visio 2 -takkasydän on elegantti ja minimalistinen tulisija, jonka kahteen suuntaan avautuvalla hissiluukulla toimiva lasi-ikkuna tarjoaa esteettömän näkymän tuleen. Visio 2 -takkasydän soveltuu asennettavaksi monenlaisiin tiloihin – niin keskelle huonetta kuin kulmaan. Tummaksi petsattu tammikahva ja huomaamaton ruostumaton teräskehys lasin ympärillä antavat viimeistellyn ilmeen.

Teho 5-9 kW / Lämmitysala 75-135 m2

Rais Visio 2 L

RAIS Visio 2 L takkasydämessä on kaksi suurta paneelia sivuissa, jolloin se on ideaali kulmaan asennettavaksi. Visio 2 L tulisijan huomaamaton kehys kehystää tulen tyylikkäästi – katsojan katse kohdistuu esteettä tuleen. Hissiluukullisen takan ovi avautuu nostamalla kahvasta ylöspäin. Kahvaa on saatavana puisena, mustana tai ruostumattomana teräskahvana.

Teho 8-12 kW / Lämmitysala 120-180 m2

Rais Visio 3

Rais Visio 3 -takkasydämen kolmeen suuntaan avautuva kokolasinen hissiluukullinen ovi takaa esteettömän näkymän tuleen. Visio 3 -takkasydämen lumo perustuu suuriin lasi-ikkunoihin, ja niitä ympäröivään hienostuneeseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kehykseen, jotka muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Visio 3 -takkasydän sopii loistavasti kodin keskipisteeksi.

Teho 5-9 KW / Lämmitysala 75-135 m2

Rais Visio 3 L

RAIS Visio 3 L takkasydämessä on kolme suurta lasi-ikkunaa ja huomaamaton kehys, joka kehystää tulen tyylikkäästi – katsojan katse kohdistuu esteettä tuleen. Hissiluukullisen takan ovi avautuu nostamalla kahvasta ylöspäin. Kahvaa on saatavana puisena, mustana tai ruostumattomana teräskahvana.

Teho 8-12 kW / Lämmitysala 120-180 m2

Rais Visio Uniq

Kuten Rais Visio Uniq takkasydämen nimi jo enteilee, kyseessä on uniikki tulisija, jossa yhdistyvät ajaton, tyylipuhdas ja elegantti muotoilu. Visio Uniq tulisijan alaosan runko on piilotettu taidokkaasti tulisijan alaosaan, jolloin voidaan ihastella takkatulta esteettä kolmen suuren lasi-ikkunan kautta. Rais Visio Uniq tulisijaan on valittavissa useita kahvavaihtoehtoja.

Rais Visio 2:1

Rais Visio 2:1 tunnelitakka tarjoaa mahdollisuuden saada kaksi takkaa yhden hinnalla. Rais Visio 2:1 on helppo sijoittaa seinään, sillä se on kapea rakenteinen. Visio 2:1 elegantti muotokieli korostuu hissiovessa, joka avautuu helposti kahvaa ylös vetämällä. Visio 2:1 tuo luksuksen osaksi arkea!

Teho 5-9 kW / Lämmitysala 75-135 m2

Rais Visio 3:1

Rais Visio 3:1 tunnelitakka tuo tulen kauniisti esille useassa tilassa samanaikaisesti. Haluatpa tuoda kaksi eri tilaa yhteen tai jakaa suurempaa tilaa pienempiin osiin, Visio 3:1 tulisija palvelee juuri sinua. Kolme suurta lasi-ikkunaa esittelee tulen useasta eri suunnasta. Visio 3:1 elegantti muotokieli korostuu hissiovessa, joka avautuu helposti kahvaa ylös vetämällä. Visio 3:1 tuo luksuksen osaksi arkea!

Teho 5-9 kW / Lämmitysala 75-135 m2

Rais Visio -takkasydämiä on saatavissa normaalin toimitusajan puitteissa. Tiedustele meiltä tarkempia toimitusaika- ja tuotetietoja puhelimitse numerosta 010 322 0500 tai sähköpostitse roltrade@roltrade.com.

Jaa somessa:

Lue myös