Hyppää sisältöön

Roltrade houkuttelee terassille!

Kevät on käynnissä ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa kesää ja ulkoalueiden suunnittelua ja kalustamista. Ulkoalueiden suosio on vuosi vuodelta kasvanut ja tyylikkäästi toteutettu terassi kutsuu nauttimaan kesästä – satoi tai paistoi! Roltraden valikoimasta löydät kevään raikkaimmat ratkaisut terassin ilmeen luomiseen. Materiaalimme ovat laadukkaita ja ekologisia, ja värivaihtoehdoista löytyy niin kirkkaan herkullisia kuin hillityn tyylikkäitä sävyjä – riippuen terassin sijainnista ja tavoitellusta tunnelmasta. Tervetuloa tutustumaan kesäkauden 2023 terassikalusteuutuuksiimme!

Roltrade ulkokalustevalikoima koostuu laadukkaista, eri hintaryhmiin kuuluvista kalustevaihtoehdoista, joilla voidaan luoda houkuttelevia kokonaisuuksia ruokailuun, rentoutumiseen ja ajanviettoon. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia terassikalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, penkkejä, sohvia ja aurinkotuoleja, aurinkovarjoja unohtamatta. Valikoimastamme löydät kattavasti eri tyylisiä ulkokalusteita, jotka kutsuvat viihtymään ulkotiloista ja nauttimaan kesästä!

Kehitämme ulkotuotteidemme valikoimaa jatkuvasti. Tämän kesäkauden yksi mielenkiintoisimmista ulkokalusteuutuuksistamme on Houe:n MyTrash -tuoteperhe. Tanskalaisen Houen tyylikkäät ja mukavat My Trash -ulkokalusteet on valmistettu 97 %:sesti tanskalaisten kotitalouksien muovijätteestä. Houen Nami-tuoleille on myönnetty EU Ecolabel -ympäristömerkki ja ReClipse-tuotteille IFDA Selects -kestävän kehityksen palkinto. Lue lisää Houe tuotteista tästä!

Valikoimastamme löytyy useita kestävää kehitystä edistäviä ulkokalustevaihtoehtoja. Magisin valmistama Bell -tuoli, joka on valmistettu heidän oman tuotantonsa ylijäämämuovista sekä autoteollisuuden muovijätteestä. Kierrätetystä polypropyleenista valmistettua Bell -tuolia on saatavissa useissa upeissa väreissä. Lue lisää Magis Bell tuotteesta tästä!

Lisätietoja ulkokalustevalikoimastamme voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta roltrade@roltrade.com tai puhelimitse puh. 010 322 0500.

Jaa somessa:

Lue myös