Menu
Roltrade - kalusteet ravintoloihin ja julkisiin tiloihin

Muuton, Johanson Designin ja Byarums Brukin uutuuksia Tukholman huonekalumessuilta!

 

Muuto

Muuton uutuudet vuodelle 2017 huokuvat skandinaavilaisuutta ja tyylikkyyttä. Workshop tuoli ihastuttaa harmonisesti viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Myös eleganttia Thomas Bentzenin suunnittelemaa Around kahvipöytää on nyt saatavilla jopa kolmessa eri koossa.

 

Johanson Design

Johanson Design esitteli Tukholmassa useita uutuustuotteita, mm. amerikkalaisen Cory Grosserin Race sohvasarjan. Shima Garden istutusruukut täydentävät vuosi sitten esiteltyä Shima rahisarjaa.

 

Byarums Bruk

Byarums Brukin kestävät, ajattomat ja korealaatuiset ulkokalusteet sopivat erinomaisesti julkiseen käyttöön, niin perinneympäristöihin kuin kaupunkimiljööseen. Uutuus Waterloo, ”sohva kaksilla kasvoilla”, mahdollistaa selkänojan siirron puolelta toiselle.

 

Kaikkia päämistemme julkitilakalusteita pääset katsomaan tästä.

 

Roltrade Kalusteet

Roltrade on julkisten ja yksityisten tilojen kalustamisen ammattilainen jo 30 vuoden ajalta. Ammattilaisten arvostamat ja ajattomat kalusteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sisä- ja ulkokalusteet, sohvajärjestelmät, valaistut kalusteet ja varjot. Toteutamme projekteja kokonaisvaltaisista sisustuksista pienempiin irtokalustehankkeisiin. Saat kauttamme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua kartoituksesta toimitukseen aina asennukseen saakka!

Roltrade Tulisijat

Roltrade tarjoaa kaiken mitä tarvitset tulisijaa ja asennusta varten kohteesta riippumatta. Valikoimastamme löydät kevyttakat, kamiinat, takkasydämet, takkakasetit, hormittomat takat, biotakat sekä sähkötakat niin suuriin edustustiloihin kuin pieniin mökkeihin. Halutessasi toimitamme koko paketin avaimet käteen -periaatteella sisältäen hormit, muurauksen ja asennuksen.

Roltrade Ruukut ja sisustus

Roltraden valikoimista löydät kalusteiden lisäksi ruukut ja sisutustuotteet mukailemaan valittujen kalusteiden ilmettä ja somistamaan tilaa. Laadukkaat Italialaiset Serralungan ruukut ovat saatavissa monissa eri malleissa ja monin eri viimeistelyin. Roltradelta saat myös hauskat ja laadukkaat pientavarat ja muut sisustustuotteet tuomaan ilmettä tilaan ja piristämään arkea.

Roltrade Sourcing

Roltraden laajan oman tuotevalikoiman lisäksi palvelemme asiakkaita myös muiden tuotemerkkien hankkimisessa, ns. sourcing -palveluiden kautta.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Diphanon logo tähän
Rais Morsö Glammfire Bodart & Gonay Ignora Barbas
Skargaarden Manutti Tribu Byarums Bruk FIM
Outlet Billiani Metalmobil Johanson Design Serralunga Muuto Prostoria
Takaisin ylös