Menu
Roltrade - kalusteet ravintoloihin ja julkisiin tiloihin

 

Et al. tuotevalikoima on laajentunut!

Et al. valikoima on laajentunut upeilla tuotteilla! Classy tuoteperhe koostuu Luca Nichetton suunnittelemasta tuolista, käsinojatuolisja ja baarijakkarasta. Lue lisää tuotteista tästä!


 

Uudista ulkoalueiden ilme laadukkailla terassikalusteilla!

Diphanon tuotevalikoima on laajentunut – tutustu uutuuksiin tästä! Diphanon tuotevalikoima koostuu laadukkaista ulkokäyttöön soveltuvista sohvista ja nojatuoleista, tuoleista ja pöydistä, sekä piensisustustuotteista. Diphanon kalusteilla voidaan luoda kutsuvia tiloja hotellien terasseille, loistoristeilijöiden kansille ja kotien pihoille. Tutustu koko Diphanon valikoimaan tästä!

 


 

 

Tilanjakajat ravintoloihin, toimistoihin ja koteihin!

Manerba Hinoki tilanjakajat ihastuttavat monimuotoisuudellaan! Etsitpä tilanjakajaa toimistoon, ravintolaan tai kotiin, Hinoki tarjoaa sinulle laajan kirjon erilaisia malleja ja viimeistelyitä.

Pleksistä tai metakrylaatista valmistettuja Manerba Hinoki tilanjakajia on tilattavissa verhoiltuina ääntäeristävillä ja antibakteerisilla kankailla, korkkipinnalla sekä magneettisena. Lue lisää Hinoki tilanjakajasta tästä!

Lue lisää muista tuotevalikoimamme tilanjakajista tästä!

 


Upea uutuus Serralungalta – Kentia tilanjakajaseinä nyt tilattavissa!

Roltradelta nyt tyylikäs ratkaisu terassien jälleen avaamiseen asiakkaiden turvavälejä noudattaen! Serralunga Kentia tilanjakajaseinä on tyylikäs sisustuselementti terassille, samalla kun se antaa mahdollisuuden rajata terassia niin, että turvaetäisyys suosituksia voidaan noudattaa. Kentia tilanjakaja on valmistettu pakkasenkestävästä ja UV-suojatusta polyetyleenistä ja soveltuu käytettäväksi vuoden ympäri. Lue lisää Kentia väliseinästä tästä!

 

 


Roltrade ulkotuotteiden valikoima on laajentunut!

Roltrade tuotteiden valikoima on laajentunut laadukkailla ulkopenkeillä, ulkopöydillä ja -tuoleilla sekä roska-astioilla. Urban Time tuotteet ovat loistava valinta esimerkiksi puistoihin sekä muihin yleisiin ulkoalueisiin, missä tuotteilta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Lue lisää Urban Time tuotteista!

 


Johanson Design tuotevalikoima on uudistunut!

Upeat Johanson Design tuotteet nyt esittelyssä ajankohtaista -osiossa. Johanson Design tuoteuutuuksien joukossa on upeita tuotteita erilaisiin tiloihin. Yksi kiinnostavista tuotteista on Johan Lindsténin suunnittelema Pelican tuoli, joka on saanut EU-Ecolabel ympäristömerkin ensimmäisenä tuolina Ruotsissa. Lue lisää tästä!

 


Muuto valikoima on uudistunut!

Muuto on julkistanut upeita uutuustuotteita skandinaavisen muotoilua rakastavien iloksi. Muuton tuotevalikoima on kasvanut mm. In Situ moduulisohvalla, Outline daybedillä, Oslo baarituolilla, Rime kattovalaimella sekä Workshop ruokapöydällä.

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka ja villa, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Lue lisää tuotteista täältä!

 

     


 

Skargaarden ulkokalusteilla upeita kokonaisuuksia terasseille ja pihoille!

Ruotsalainen Skargaarden on skandinaavisen muotoilun taitaja! Skargaarden ulkokalusteet on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuonna 2008 perustettu yritys valmistaa laadukkaita, kauniita ja ajattomia ulkokalusteita, jotka ovat niin tyylikkäitä, että niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa. Skargaarden tuotteita ovat suunnitelleet useat nimekkään suunnittelijat, mm. Björn Hultén, Martin Kallin, Susanne Grønlund sekä Alexander Lervik.

Tutustu koko Skargaarden tuotteiden valikoimaan tästä!

 


Roltradesta näyttävät ulkokalusteet pihoille ja terasseille!

Roltradesta löytyy laaja valikoima ulkokalusteita, joilla voit piristää terassisi tai pihasi ilmettä tulevana keväänä tai kesänä. Valikoimastamme löydät eurooppalaisia laatubrändejä, kuten Muuto, Diphano, Manutti, Tribù ja Skargaarden, joiden tuotteet kestävät aikaa! Lue lisää tämän kevään ulkokalustetrendeistä tästä!

 


Kevät kutsuu nauttimaan ulkonaolosta!

Roltradesta nyt saatavissa laadukkaat, käsityönä valmistetut RB73 ulkotulisijat. Nämä upeat ulkotulisijat voidaan sijoittaa pihoille ja terasseille tunnelman luojiksi, ja ne myös pidentävät terassien käyttöaikaa myöhäiseen syksyyn. Tutustu näihin upeisiin ulkotakkoihin tästä! RB73 tuotteita voidaan ostaa takkojen verkkokaupastamme osoitteesta www.roltradekauppa.fi.

 

 


Roltrade Julkitilakalusteet

Roltrade on julkisten ja yksityisten tilojen kalustamisen ammattilainen jo 30 vuoden ajalta. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sisä- ja ulkokalusteet, sohvajärjestelmät, valaistut kalusteet ja aurinkovarjot. Toteutamme projekteja kokonaisvaltaisista sisustuksista pienempiin irtokalustehankkeisiin. Saat kauttamme asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina kartoituksesta toimitukseen ja asennukseen saakka!

 

Roltrade Ulkokalusteet

Roltrade valikoimasta löydät ulkokalusteet kaikkiin sääolosuhteisiin. Nämä kalusteet palvelevat
hotellien terasseilla, loistoristeilijöiden kansilla, kotien pihoilla ja kaupunkien puistoissa. Vihersisustaminen on tullut jäädäkseen ja meillä on siihen sopivia tuotteita. Ulkokalustevalikoimastamme löytyvät penkit, sohvat ja rahit, aurinkotuolit ja -varjot, valaistut ulkokalusteet sekä istuinryhmät ja pöydät.

 

Roltrade Ruukut ja Sisustustuotteet

Roltraden valikoimista löydät sisä ja ulkokalusteiden lisäksi ruukut ja sisutustuotteet mukailemaan valittujen kalusteiden ilmettä ja somistamaan tilaa. Laadukkaat Italialaiset Serralungan ruukut ovat saatavissa monissa eri malleissa ja monin eri viimeistelyin. Roltradelta saat myös hauskat ja laadukkaat pientavarat ja muut sisustustuotteet tuomaan ilmettä tilaan ja piristämään arkea.

 

Roltrade Tulisijat

Roltrade tarjoaa kaiken mitä tarvitset tulisijaa ja asennusta varten kohteesta riippumatta. Valikoimastamme löydät kevyttakat, kamiinat, takkasydämet, takkakasetit, hormittomat takat, biotakat sekä sähkötakat niin suuriin edustustiloihin kuin pieniin mökkeihin. Halutessasi toimitamme koko paketin avaimet käteen -periaatteella sisältäen hormit, muurauksen ja asennuksen.

 

Roltrade Sourcing

Roltraden laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus tilata kauttamme melkein kaikkien kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien tuotteita brändistä riippumatta. Lisätietoja sourcing -palvelustamme kotisivuillamme.

 

Roltrade Suunnittelijoille

Roltraden haluaa palvella sisustussuunnittelijoita, arkkitehteja ja muita ammattilaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme perustaneet suunnittelijoille suunnatun sivuston, jossa esittelemme tarkemmin uutuustuotteitamme sekä uusia materiaaleja suunnittelutyön tueksi. Tervetuloa tutustumaan!

 

Magis Diphano Grid System Decibel Manerba Prandina van Esch RB 73 Urban Time Billiani Rais Morsö Bodart & Gonay Ignora Barbas Skargaarden et al. Johanson Design Manutti Tribu Serralunga Muuto Byarums Bruk Prostoria FIM
Takaisin ylös