Hyppää sisältöön

Lepoa korville Decibel akustiikkapaneeleilla

Parempi ja miellyttävämpi akustiikka kauniisti ja ammattimaisesti kodin tai toimiston jokaiseen tilaan. Decibel-akustiikkapaneeleissa yhdistyy Johanson Designin laatima kaunis muotoilu ja värimaailma sekä Ecophonin maailmankuulu akustiikkaosaaminen. Saatavana laaja valikoima näyttäviä akustiikkatuotteita.

 

Akustiikka on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei edes huomaa. Valikoimassamme on ratkaisuja, jotka takaavat miellyttävän äänimaailman toimitilaasi. Tyylikkyydestä emme tingi tässäkään asiassa. Tutustu koko Decibel tuotteiden valikoimaan tästä!

 

Decibel akustiikkapaneelit ovat kuin näyttäviä taideteoksia. Decibel tuotteiden valikoima on laaja ja akustiikkapaneeleita on saatavana useissa eri koko- ja värivaihtoehdoissa.

 

Decibel uutuuksina mm. Clamp akustiikkapaneeleiden tuoteperhe on laajentunut. Pyöreä, seinään kiinnitettävä Clamp akustiikkapaneeli soveltuu käytettäväksi esimerkiksi neuvottelutilojen seinillä. Pyöreää Clamp akustiikkapaneelia on saatavana kahdessa eri koosta.

 

Toisena Clamp akustiikkapaneeliuutuutena on kattoon kiinnitettävä akustiikkapaneeli. Kattoon kiinnitettävää Clamp akustiikkapaneelia on saatavana kahdessa eri koossa.

Decibel mallistoon on lanseerattu seinälle ja kattoon kiinnitettävien akustiikkapaneeleiden lisäksi Cubic akustiikkaelementtejä kahdessa eri koossa. Cubic akustiikkaelementtejä voidaan siirrellä helposti haluttuun tilaan, ja niiden päälle voidaan esimerkiksi sijoittaa ruukkukasveja elävöittämään tilaa.

 

Kysy lisää Decibel sekä Johanson Design tuotteista meiltä!

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A | 00210 Helsinki | puh. 010 322 0500 | roltrade@roltrade.com | www.roltrade.com

 

Jaa somessa:

Lue myös