Hyppää sisältöön

Ulkokalusteilla piristystä terasseille ja pihoille!

Kevään ja kesän 2020 ulkokalustetrendeinä näkyvät raikkaat, paahteiset sävyt sekä luonnonmateriaalien ja metallin tasapainoinen yhdistäminen. Roltrade ulkokalusteiden tuotevalikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät ulkosohvat, -penkit ja -rahit, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, valaistut ulkokalusteet sekä ulkotuolit ja -pöydät. Tervetuloa tutustmaan valikoimaamme!

 

Kuvassa Diphanon Switch Rope sohvakokonaisuus

 

Roltradesta laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita sekä ulko- että sisätiloihin!

Valikoimamme ulkokalusteet ovat niin näyttäviä ja tyylikkäitä käyttömukavuudesta tinkimättä. Valikoimmame tuotteita voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Tänä päivänä ulko- ja sisätilojen rajaus onkin häilyvä. Lasitettuja parvekkeita ja aurinkoterasseja voidaan käyttää nykyisin ympäri vuoden, jolloin myös tiloihin sijoitetut ulkokalusteet voidaan tuoda osaksi sisätilojen sisustusta. Lue lisää ulkokalusteuutuuksista terassikaluste-esitteestämme!

 

Kuvassa Tribù Senja sohvakokonaisuus

 

Ulkokalusteiden trendinä vastuullinen kuluttaminen:

Ulkokalusteiden trendeissä korostuvat ekologisuus, vastuullisuus ja tuotteiden pitkäikäisyys. Koemme, että valikoimamme laadukkaat ja kestävät tuotteet tukevat vastuullista kuluttamista, sillä päämiehemme pyrkivät käyttämään tuotteissaan vain laadukkaimpia materiaaleja. Esimerkiksi Byarums Bruk käyttää kaikissa tuotteissaan vain kierrätettyä alumiinia. Tutustu Byarums Bruk tuotteisiin tästä!

 

Kuvassa Byarums Bruk Domino ulkokaluste

 

Ulkokalusteiden materiaaleissa tiikki on taas suosiossa!

Tiikki on upea, säänkestävä materiaali, joka muuttaa väritykseltään harmaaksi, jos kalusteen pinta jätetään käsittelemättömäksi. Käsittelemätön tiikki on ns. huoltovapaa. Käsitelty tiikki säilyttää kauniin värinsä ja pysyy siistinä pitkään. Tutustu ulkokalusteiden valikoimaan tästä!

 

 

Kuvassa Skargaarden Djurö sekä Häringe.

 

Täydellinen kokonaisuus erilaisilla materiaaleilla:

Tiikki on tullut vahvasti taas takaisin ulkokalusteiden materiaaliksi. Tällä hetkellä ulkokalusteissa yhdistellään metallia ja luonnonmateriaaleja, kuten tiikkiä. Loistavana esimerkkinä toimii belgialaisen Diphanon Icon tuoli, jossa on tyylikkäästi yhdistetty tiikkinen istuin ja metallirunko. Materiaaleja yhdistelemällä ulkokalusteista tulee tasapainoisia kokonaisuuksia, joissa yhdistyy metallin kestävyys ja luonnonmateriaalien käyttäjäystävällisyys.

 

Kuvassa Diphano Icon tuoli ja pöytä

 

Ulkolusteiden värimaailma:

Tulevan kevään ja kesän värimaailma koostuu raikkaista ja paahteisista värisävyistä, sekä luonnollisista väreistä, kuten beigen sävyistä, sammalenvihreästä sekä terracotta-ruskeasta. Belgialainen Manutti on nostanut ulkokalusteidensa tehosteväriksi raikkaan tumman sinisen, joka on ollut trendiväri myös sisäkalusteissa. Belgialainen Tribù on tuonut trendivärinä tämän vuoden ulkokalusteiden värimaailmaan sammalenvihreän.

 

Kuvassa Elio sohva ja nojatuoli

 

Kysy meiltä lisää ulkokalustevaihtoehdoista juuri sinun pihallesi tai terassillesi! Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Roltrade | Itälahdenkatu 18 A, 5. krs., 00210 Helsinki | roltrade@roltrade.com | puh. 010 322 0500 | www.roltrade.com | www.roltradekauppa.fi

Jaa somessa:

Lue myös