Hyppää sisältöön

Nyt on loistava aika tutustua FIM -aurinkovarjoihin!

Aurinkoiset päivät saavat ajatukset suuntautumaan kohti kesää. Roltrade haluaa esitellä teille laadukkaat ja innovatiiviset FIM -aurinkovarjot, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia ulkotilojen suojaamiseen auringolta ja sateelta – tyylistä tinkimättä!

FIM -aurinkovarjot valmistetaan Italiassa, ja niiden kestävyyttä ja laatua kuvastavat niiden käyttö monissa kansainvälisissä hotelliketjuissa ja risteilyaluksissa. FIM -aurinkovarjoja on saatavissa useissa eri väreissä, sekä kangasvaihtoehtojen valikoima on hyvin laaja. Lisäksi FIM -aurinkovarjoja voidaan toimittaa räätälöidysti asiakkaan koko-, väri- ja kangastoivomusten mukaan.

FIM -aurinkovarjojen etu kilpaileviin tuotteisiin verrattuna on mallistosta löytyvä kattava valikoima varaosia, joilla voidaan pidentää aurinkovarjojen käyttöikää. FIM -aurinkovarjojen valikoimasta löytyy niin sivu- kuin keskipylväälläkin seisovia varjoja. Tilaa kauttamme upeat aurinkovarjokokonaisuudet niin yksityisiin koteihin kuin julkisiintiloihin.

Tiedustele lisää FIM -aurinkovarjoista Roltradesta: www.roltrade.com – Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki – roltrade@roltrade.com

Jaa somessa:

Lue myös