Menu
Muuto uutuudet

Muuto uutuudet

 

Muuto on julkistanut upeita uutuustuotteita skandinaavisen muotoilua rakastavien iloksi! 

Muuton käyttämät korkealuokkaiset materiaalit, kuten puu, nahka, villa ja metalli, yhdistettynä viimeistä piirtoa myöten hiottuun designiin tuovat tilaan lämpöä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa.

Muuton tuotevalikoima on kasvanut mm. Tip seinä- ja lattiavalaisimella sekä Arrange säilytysratkaisulla. 

Muuton uusi Tip seinävalaisin ihastuttaa selkeälinjaisella muotoilullaan. Tip seinävalaisin tarjoaa suoraa- ja tunnelmallisempaa valoa tilaan. Tip valaisimen valon voimakkuutta voidaan säätää himmentimen avulla. Pulverimaalatusta alumiinista valmistettu Tip valaisin on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

 

Tip valaisinperhe on täydentynyt myös Tip jalkavalaisimella. Tip jalkavalaisimen valon kirkkautta voidaan säätää himmentimen avulla. Tip jalkavalaisimen elegantti ja ajaton muotoilu on suunnittelija Jens Fagerin käsialaa.

 

Kotitoimistojen järjestyksen pelastaja, Arrange säilytysratkaisu, on Muuton uusin piensisustustuote. Suunnittelutoimisto Big Gamen, uutuustuote on käytännöllinen ratkaisu kynien ja papereiden säilytykseen työpisteellä. Arrange säilytysratkaisu on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, korkista ja alumiinista.

 

Edellä mainittujen lisäksi Muuto on myös päivittänyt useampia muita tuoteperheitä uusilla värivaihtoehdoilla. Muun muassa Doze nojatuoli, Base pöytä, Fiber käsinojatuoli, Loft tuoli, Framed peili ja Stacked säilytysjärjestelmä ovat saaneet uusia viimeistelyvaihtoehtoja.

 

  • Lue lisää tuoteuutuuksista tästä!
Tutustu Muuton uutuustuotteisiin!

Tutustu Muuton uutuustuotteisiin!

Takaisin ylös