Menu
Decibel uutuudet

Decibel uutuudet

Decibel by Johanson on Johanson Designin tytäryhtiö, joka valmistaa akustiikkatuotteita yhdessä tunnetun Ecophonen kanssa. Decibel by Johanson uutuustuotteita ovat Clam akustiikkapaneeli pyöreänä seinämallina ja neliskulmaisena kattoon kiinnitettävänä akustiikkapaneelina sekä Cubic akustiikkaelementit, joiden päälle voidaan sijoittaa esimerkiksi ruukkukasveja.

Decibel uutuuksina mm. Clamp akustiikkapaneeleiden tuoteperhe on laajentunut. Pyöreä, seinään kiinnitettävä Clamp akustiikkapaneeli soveltuu käytettäväksi esimerkiksi neuvottelutilojen seinillä. Pyöreää Clamp akustiikkapaneelia on saatavana kahdessa eri koosta. Lue lisää tuotteesta tästä!

Toisena Clamp akustiikkapaneeliuutuutena on kattoon kiinnitettävä akustiikkapaneeli. Kattoon kiinnitettävää akustiikkapaneelia on saatavana kahdessa eri koossa. Lue lisää tuotteesta tästä!

Decibel mallistoon on lanseerattu seinälle ja kattoon kiinnitettävien akustiikkapaneeleiden lisäksi Cubic akustiikkaelementtejä kahdessa eri koossa. Cubic akustiikkaelementtejä voidaan siirrellä helposti haluttuun tilaan, ja niiden päälle voidaan esimerkiksi sijoittaa ruukkukasveja elävöittämään tilaa. Lue lisää tuotteesta tästä!

  • Lue lisää tuoteuutuuksista tästä!
  • Lue lisää koko tuotevalikoista tästä!

 

Tutustu Decibel tuoteuutuuksiin!

Tutustu Decibel tuoteuutuuksiin!

Takaisin ylös