Menu

Oletko etsimämme innostunut projektimyyjä?

Etsimme nyt KALUSTEIDEN PROJEKTIMYYJÄÄ täydentämään dynaamista tiimiämme.

 

Oma-aloitteisuuden ja positiivisen asenteen lisäksi odotamme sinulta myyntihenkisyyttä sekä tuloshakuisuutta. Koulutamme sinut menestyväksi projektimyyjäksi myyntiassistentti tyyppisten tehtävien kautta, kunnes olet valmis omatoimisesti etsimään ja rakentamaan uusia myyntikanavia ja mahdollisuuksia. Arvostamme päättäväisyyttä, periksiantamattomuutta sekä hieman kekseliäisyyttä viedäksesi tarjouspyynnön kaupaksi, sekä rohkeutta ottaa kopin uusista haasteista.

 

Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kodin ja julkitilojen huipputuotteiden parissa kasvavassa yrityksessämme. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Kati Grönholm, kati.gronholm@roltrade.com.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille 20.5.2021 mennessä osoitteella kati.gronholm@roltrade.com.

 

Oy Roltrade Ab on julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Olemme maahantuoja ja tukkukauppias, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa. Tuotevalikoimaamme kuuluu korkealuokkaisia brändejä, joiden design kalusteet ja -tulisijat kestävät aikaa. Tuotteidemme käyttökohteita ovat mm. toimistot ja liiketilat, ravintolat ja kahvilat, hotellit, ravintolat ja laivat sekä hoiva- ja palvelukodit. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja eurooppalaisiin huippubrändeihin. Katso koko tuotevalikoimamme osoitteessa www.roltrade.com.

 

Takaisin ylös