Menu

Roltrade Uusi Edustus – Tanskalainen Wendelbo Nyt Suomessa!

Tanskalaisen Wendelbon tuotteissa yhdistyvät tyylikäs, kansainvälinen tyyli sekä pohjoismaiset arvot. Wendelbon laaja sohvien, nojatuolien ja muiden tuotteiden valikoima täydentää loistavasti Roltraden olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Lataa Wendelbo esite tästä! 

 

Wendelbon tarina alkoi yli 60 vuotta sitten Aarhusissa, jossa valmistettiin taidolla Wendelbon suunnittelemia huonekaluja. Uuden johdon myötä tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti säilyttäen kuitenkin vankka käsityötaidon perinne.

 

Tyylikkäitä sohvavaihtoehtoja julkisiin tiloihin, toimistoihin sekä yksityisiin koteihin!

 

Coin ruokapöytä

 

Calibre sohvapöytä

 

Tervetuloa tutustumaan Wendelbon koko valikoimaamme kotisivuillemme www.roltrade.com tai varaa henkilökohtainen esittely uudistetulla Showroomillamme osoitteessa Itälahdenkatu 18 A, Helsinki!

 

 

Takaisin ylös