Menu

Johanson Design Stroll tuoteperhe on laajentunut

Johanson Design Stroll tuoteperhe on laajentunut! Valikoimaan on lisätty tyylikkäitä pöytiä useissa eri koossa sekä tarjoiluvaunuja. Tutustu koko Stroll -tuoteperheeseen uuden Johanson Design Stroll esitteen avulla. Lue lisää Stroll tuoteperheestä esitteestä! 

Johanson Design Stroll tuoteperhe ihastuttaa monimuotoisuudellaan. Böttcherin & Kayserin suunnittelema Stroll tuoteperhe koostuu monikäyttöisistä jakkaroista, pöydistä ja tarjoiluvaunuista.

Värivaihtoehtoja jokaiseen makuun! Johanson Design kalusteissa on vakiona 192 RAL-sävyä ja valittavana on jopa 400 erilaista väri- ja viimeistelyvaihtoehtoa. Koska kalusteet valmistetaan omissa tehtaissa, joustavuus ja uniikit ratkaisut ovat mahdollisia. Kaikki Johanson Desing -tuotteet ovat Möbelfakta-testattuja ja paloluokiteltuja. Lue lisää koko Johanson Desing valikoimasta tästä!

 

 

 

Takaisin ylös