Menu

Oletko etsimämme innostunut logistiikka- ja hallintoassistentti?

OLETKO ETSIMÄMME INNOSTUNUT LOGISTIIKKA- JA HALLINTOASSISTENTTI?

 

Etsimme nyt LOGISTIIKKA- JA HALLINTOASSISTENTTIA täydentämään tiimiämme ensin äitiysloman ajaksi, mutta mahdollisesti myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuulu logistiikkaan ja hallintoon liittyvät tehtävät, kuten esim. myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, tuontikuljetukset, toimitukset edelleen asiakkaille sekä varastonhallinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisissa markkinointitehtävissä avustaminen ja yleiset toimistohengettären tehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä, sekä innostunutta otetta. Edellytämme englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn huipputuotteiden parissa dynaamisessa tiimissä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille 31.1.2021 mennessä osoitteella kati.gronholm@roltrade.com.

 

Oy Roltrade Ab on julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Olemme maahantuoja ja tukkukauppias, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa. Tuotevalikoimaamme kuuluu korkealuokkaisia brändejä, joiden design kalusteet ja -tulisijat kestävät aikaa. Tuotteidemme käyttökohteita ovat mm. toimistot ja liiketilat, ravintolat ja kahvilat, hotellit, ravintolat ja laivat sekä hoiva- ja palvelukodit. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja eurooppalaisiin huippubrändeihin. Katso koko tuotevalikoimamme osoitteessa www.roltrade.com.

 

 

Takaisin ylös