Menu

Viihtyvyyttä terasseille Serralunga ruukuilla!

Roltrade tarjoaa valituille Serralungan ruukuille -20 % alennuksen Kevätmessujen ajan 1.-3.5.2020! Lunasta alennus verkkokaupastamme alennuskoodilla KEVÄTMESSUT2020! Tervetuloa ostoksille!

 

Viherkasvit ovat meille hyvinvoinnin lähde. Serralunga on valmistanut kukkaruukkuja vuodesta 1825. Sarjan valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen; kokoja on pienimmästä 11 cm ruukusta jopa parimetriseen ruukkuun. Näyttävät ruukut on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, kaikkiin sääolosuhteisiin. Nimekkäisiin suunnittelijoihin kuuluvat muun muassa Patricia Urquiola, Ron Arad, Eero Aarnio ja Philippe Starck.

 

Cassero Long:

Italialaisen Serralungan Cassero Long ruukku on Patricia Urquiolan suunnittelema 100 % kierrätettävästä polyetyleenistä valmistettu ruukku. Serralungan upeat tuotteet ovat UV-suojattuja ja kestävät jopa -40 astetta pakkasta. Cassero Long ruukun mitat: K 55 cm x L 100 cm x S 48 cm. Lue lisää tuotteesta!

 

Bordato Liscio 618 ruukku

Italialaisen Serralungan Bordato Liscio 618 ruukku on loistava valinta luomaan tunnelmaa puutarhaan ja terassille. Bordato Liscio ruukut on valmistettu 100 % kierrätettävästä ja läpivärjätystä polyetyleenistä. Serralungan upeat tuotteet ovat UV-suojattuja ja kestävät jopa -40 astetta pakkasta. Bordato Liscio ruukun mitat: K 69 cm x Halkaisija 77,5 cm. Lue lisää tuotteesta!

 

Bordato Liscio 618 Led-valoruukku

Italialaisen Serralungan Bordato Liscio 618 valoruukku on loistava valinta luomaan tunnelmaa puutarhaan ja terassille. Bordato Liscio valoruukut on valmistettu 100 % kierrätettävästä polyetyleenistä. Bordato Liscio valoruukut tuovat tunnelmaa hämäriin iltoihin, ja ruukun väriä voidaan vaihdella kaukosäätimen avulla. Bordato Liscio ruukun mitat: K 69 cm x Halkaisija 77,5 cm. Lue lisää tuotteesta!

 

Fence 715

Serralungan Fence ruukku sopii loistavasti seinustalle tai rajaamaan tilaa tai terassia.  Raffaella Mangiarottin suunnittelema Fence ruukku on valmistettu 100 % kierrätettävästä polyetyleenistä. Fence ruukkua on saatavana useassa eri värivaihtoehdossa. Vaihtelemalla värejä, Fence ruukun ilmettä voidaan muuntaa erilaisiin tiloihin sopiviksi. Fence ruukun mitat: K 60 cm x L 100 cm x S 45 cm. Lue lisää tuotteesta!

 

Takaisin ylös