Menu

Laadukkaat RB73 ulkotulisijat nyt Kevätmessutarjouksessa!

Roltrade tarjoaa kaikille RB73 ulkotulisijoille -20 % alennuksen Kevätmessujen ajan 1.-3.5.2020! Lunasta alennus verkkokaupastamme alennuskoodilla KEVÄTMESSUT2020! Tervetuloa ostoksille!

 

Hollantilaiset RB73 ulkotulisijat ovat kauniita ja ajattomia tuotteita, jotka toteutetaan käsityönä ammattilaisten toimesta. RB73 ulkotulisijat kutsuvat nauttimaan tulesta ympäri vuoden. Valikoiman ulkotulisijat toimivat upeina lämmönlähteinä ja tunnelman luojina terasseilla sekä muissa ulkotiloissa.

 


Valmistajan ulkotulisijoissa on lasiovi ja -ikkunat, jotka estävät savun, tuhkan ja kipinöiden lentämisen terassille, mikä on erityisen tärkeä ominaisuus kuivan kesän aikana. Tulisijan Corten-teräs pinta antaa sille näyttävän ilmeen, sekä pinnoite kestää aikaa ja Suomen sääolosuhteita. Jokainen ruostutusprosessi on omanlaisensa, minkä ansiosta kaikki RB73 ulkotulisijat ovat kuin omia uniikkeja taideteoksiaan. Tutustu koko RB73 tuotevalikoimaan tästä!

 

Piquia ulkotulisija:

Piquia on kompakti Corten-teräksestä valmistettu puupolttoinen ulkotakka, jossa korostuu upea teollinen muotokieli. Tässä terassille sijoitettavassa ulkotakassa yhdistyy galvanoitu teräskahva, ruostumattomasta teräksestä valmistetut pultit sekä upea Corten-teräs pinnoite. Ulkotulisijan takaosassa on pieni tuhka-arina. Lue lisää tuotteesta!

 

Quaruba L:

Quaruba -tulisijaa on saatavana 3:ssa eri koossa: L, XL ja XXL -mallissa. Quaruba L on 85 cm korkea ulkotulisija, jonka ikkunoista on loistava näkymä tuleen. Corten-teräksestä valmistettu Quaruba L ulkotakka on muotoilultaan tyylikäs ja elegantti. Quaruba L ulkotulisijan ulkonäköä voidaan kustomoida mm. lasi-ikkunoiden lukumäärän sekä pyörillä varustetun alustan osalta. Ulkotulisijan alla voidaan helposti varastoida polttopuita. Lue lisää tuotteesta!

 

 

Bijuga ulkotulisija:

Bijuga on Corten-teräksestä valmistettu ulkotakka, jonka silmiinpistävän klassinen muotoilu yhdistää linjakkaat muodot ja teollisuutta korostavan pintamateriaalin. Bijuga ulkotulisijassa kahvat ja työntöaisa on valmistettu Merbau -puusta, joka ei kuumene metallin tavalla. Bijuga tulisijaa voidaan liikutella helposti terassilla kahden suuren takapyörän ansiosta. Lue lisää tuotteesta!

 

BloX puuteline / istuin:

RB73:n BloX puuteline on upea lisä RB73 ulkotakkojen rinnalle. BloX puuteline toimii myös penkkinä tulen ihailuun. BloX puutelinettä on saatavana kahdessa eri koossa: BloX leveys on 480 mm ja BloXX leveys on 920 mm. Blox puuteline muuntautuu penkiksi Iroko -puusta valmistetun istuinosan avulla. Lue lisää tuotteesta!

 

 

Takaisin ylös