Menu

Muuton upeat kalusteuutuudet syksyyn!

Syksy ja viilenevät illat houkuttelevat rentoutumaan sisätiloihin. Muuto on lanseerannut upeita tuoteuutuuksia syksyn iloksi! Muuto on tuonut valikoimiinsa täysin uusien tuotteiden lisäksi myös uutuusvärejä jo tunnetuille tuotteille. Ohessa lyhyet esittelyt uutuustuotteille:

 

Doze nojatuoli ja rahi

Doze nojatuoli ja rahi ovat loistava tuotepari, joka vie mukavuuden ja modernin ilmeen uudelle tasolle. Anderssen & Voll ovat luoneet upean tuotekaksikon, jotka yhdistävät eloisia piirteitä ja hienostuneita yksityiskohtia Skandinaavisesta muotoilusta 1970-luvun muotokieleen. Doze nojatuolin ja rahin ilmettä voidaan muunnella jalka- ja kangasvaihtoehtojen avulla.

 

Echo rahi tuoteperhe

Anderssen & Vollin suunnittelema Echo rahien tuoteperhe tuo tilojen kalustamiseen uusia ulottuvuuksia. Siirreltävän Echo rahin muotokieli on selkeä ja tyylipuhdas, ja saatavilla olevista värivaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva väriyhdistelmä. Haluatpa tilaasi harmonisen, vaaleasävyisen rahin tai kirkkaan, näyttävän katseenvangitsijan, Echo tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja useassa eri koossa.

Outline Highback sohvan paneeli

Suunnittelijakaksikon Andressen & Vollin kehittämän paneelin ansiosta Outline Highback sohvista voidaan rakentaa toimivia ratkaisuita esimerkiksi aulatiloihin tai avokonttoreihin. Paneeli yhdistää kaksi Outline sohvaa toisiinsa luoden vapaita kohtaamispaikkoja tapaamisille ja tiimityöskentelylle. Paneeli voidaan tilata myös jälkikäteen sohvien hankinnan jälkeen.

 

Muuto on kehittänyt myös jo tunnettuja tuotteitaan. Mm. Halves sivupöytä on saanut uusina värivaihtoehtoina hiekan ja salvian vihreän. Lisäksi rakastettua Outline sohvatuoteperhettä on nyt saatavissa myös kiillotetulla alumiinirungolla.

 

Voitte tiedustella tuotteiden saatavuutta ja värivaihtoehtoja alla näkyvistä yhteystiedoistamme:

Roltrade p. 010 322 0500 roltrade@roltrade.com

 

Takaisin ylös