Menu

Roltrade ID Helsinki -messuilla 9.-10.9.2019!

Roltrade on mukana ID Helsinki -messuilla 9.-10.9.2019 usean osaston voimin! Tervetuloa tutustumaan päämiestemme tuoteuutuuksiin osastoillemme IDH_072 ja IDH_083.

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma, ID Helsinki, järjestetään 5. kertaa 9.-10.9.2019. ID Helsingin aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tapahtuma muodostuu messuosastoista, kaksipäiväisestä asiantuntijaohjelmasta sekä suositusta Afternoon Partystä 10.9.2019.

Tapahtumapaikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa. Kaksipäiväinen ID Helsinki designviikon alussa on laadukas tilaisuus tutustua alan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, päivittää ammattitietoutta ja verkostoitua. Sisäänpääsy on maksuton, Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kävijäksi. Rekisteröityminen avautuu näillä sivuilla kesäkuun alussa, eikä rekisteröitymiseen tarvita erillistä kutsua tai koodia.

Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Takaisin ylös