Menu

Roltrade brändien tuotteita on jatkossa Dezeen Award 2019 -kilpailussa!

Maailman yksi tunnetuimmista arkkitehtuuri ja sisustuslehdistä, Dezeen, on julkistanut Dezeen Awards 2019 -kilpailun jatkoon päässeet on julkistettu ja mukaan mahtuivat myös Roltraden maahantuomia tuotteita. Kilpailussa tarkoin valittu tuomaristo arvostelee tuotteita kauneuden, innovatiivisuuden ja käyttöystävällisyyden kautta.

Magis Vela tuoli kevyt, magnesiumista valmistettu tuoli, joka esittelee magnesiumin käyttöominaisuuksia raaka-aineena. Tämä ravintoloihin ja kahviloihin suunniteltu tuoli on kevyt, kestävä ja pinottava. Lisäksi magnesium ei kuumene auringossa, eli se on ideaali valinta ulkotiloihin. Tuolin ovat suunnitelleet Gilli Kuchik ja Ran Amitai.

 

Manerba Undecided on Rafaella Mangiarottin ja Ilkka Suppasen suunnittelema sohva- ja nojatuolimallisto, joka tarjoaa ratkaisuja eri tilojen kalustamiseen. Undecided sohva korkealla selkänojalla toimii loistavana akustoivana kalusteena aulatiloissa ja toimistoissa, sekä matalalla selkänojalla tuoli toimii loistavana neuvottelutilan tuolina. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Manerba Apollo pöytäsarja on Shane Schneckin suunnittelema modulaarinen tuoteperhe, jonka pöydistä voidaan rakentaa erilaisia kokonaisuuksia kaiken kokoisiin tiloihin. Manerban herkullinen värimaailma ja kalusteiden muunneltavuus tuovat uusia ulottuvuuksia työympäristöihin.

Lisätietoja tuotteista ja valmistajien muusta valikoimasta esitekirjastostamme!

 

 

Takaisin ylös