Menu

Billiani Uutuudet 2019!

Vuoden 2019 Milanon huonekalumessut on saatu päätökseen ja haluamme kiittää kaikkia päämiestemme messuosastoilla vierailleita. Italialainen Billiani julkisti messuilla tuoteperheitä täydentäviä tuotteita sekä uusia viimeistelyitä. Ohessa tietoja Milanon uutuuksista:

 

FITT CLASSIC TUOTEPERHE by Victor Carrasco

Billiani esitteli Milanon huonekalumessuilla uutuuksinaan FITT CLASSIC tuoteperheen. Victor Carrascon suunnittelema upea Fitt Classic -tuoteperheeseen kuuluu 4 erilaista tuolia, joiden istuinosana on käytetty hienostunutta ja kevyttä vaneeri-istuinta. Tuolimallien jalkavaihtoehtoina ovat puu-ja metallijalat, joilla voidaan muunnella Fitt Classic tuolin ilmettä.

LAYER LOUNGE TUOLI JA BAARIJAKKARA by Michael Geldmacher

Billiani Layer tuoteperhe on laajentunut baarituolilla ja lounge tuolilla. Layer tuoli on laadukkaasti viimeistelty puutuoli, jonka ilmettä voidaan muunnella verhoilukankaan sävyjä vaihtelemalla. Saarnista valmistettu Layer käsinojatuoli, lounge tuoli sekä baarijakkara ovat saatavissa petsattuna tai lakattuna. Baarijakkara on saatavana sekä verhoillulla että puisella istuimella.

 

WHITE BAARITUOLI by Harri Koskinen

Suomalaisen Harri Koskisen suunnittelema WHITE tuoteperhe kasvaa baarijakkaralla. WHITE tuoteperheen muotokieli esittelee laajoja ja pehmeitä linjoja. White baarijakkara on saatavana sekä puisella että verhoillulla istuimella.

 

DOLL ASHWOOD by Emilio Nanni

Ikoninen Doll tuoli saa uuden viimeistelyn! Doll tuolia saa nyt myös saarnista valmistettuna skandinaaviseen makuun. Uusi viimeistely tuo uusia ulottuvuuksia klassikkoon tavalla, joka kestää aikaa.


 

MARIMBA by Emilio Nanni

Upeaa viimeistelyä! Marimba tuoteperheen upeus perustuu puun ja nahan harmoniaan. Marimba tuoteperhe on valmistettu petsatusta tai lakatusta pyökistä yhdistettynä hienorakenteiseen nahkaan. Tiedustele eri viimeistelyvaihtoehtoja Roltradesta!


Billiani on myös Milanon messujen yhteydessä poistanut valikoimastaan Drum tuoteperheen, Grapevine jakkaran ja lasipöydän, White käsinojatuolit, My Chair tuolin sekä matalan Marimba jakkaran. Tiedustele lisätietoja tuotteista ja niiden toimistusajoista osoitteesta roltrade@roltrade.com tai puhelimitse 010 322 0500.

 

 

Takaisin ylös