Menu

Magis On Voittanut iF DESIGN AWARD 2019 -palkinnon!

Magis on voittanut vuoden 2019 iF DESIGN AWARD -palkinnon! Huonekalujen kategorian voiton tuonut tuote, Brut, on Konstantin Grcicin suunnittelema.

Brut sohva on voittanut vuoden 2019 iF DESIGN AWARD -palkinnon, jonka se voitti vahvan ja uniikin muotoilunsa ansiosta. Kilpailu käytiin 50 eri maasta olleen 6 400 tuotteen kesken. iF DESIGN AWARD voitto kuvastaa Magiksen Brut tuoteperheen laatua sekä ajatonta tyylikkyyttä. Brut sohvamallisto on valmistettu erilaisia raaka-aineita yhdistelemällä, kovan ja pehmeän materiaalin vuoropuheluna. Brut tuoteperheen kalusteiden runko on valmistettu pulverimaalatusta takoraudasta ja niiden tyynyt voidaan päällystää mm. Kvadratin kankailla. Brut sohvan ilme muuttuu eri kangassävyjä vaihtelemalla. Magis on valmistanut tämän kauniin ja käytännöllisen tuoteperheen kestämään käyttöä ja aikaa. Brut tuoteperheeseen kuuluvat käsinojatuoli sekä kahden- ja kolmenistuttavat sohvat.

 

Magis on italialainen huonekaluvalmistaja, joka on tunnettu tyylikkäistä ja aikaa kestävistä huonekaluistaan. Magis tekee yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, joista yksi tärkeimmistä on suomalainen Eero Aarnio. Magista kuvaa parhaiten lause – Design without boundaries eli muotoilua ilman rajoja, kuten Magis asian ilmaisee. Magis on latinaa ja tarkoittaa ”enemmän” ja sitä tämä brändi todellakin on. Tunnettujen suunnittelijoiden työ näkyy laajana ja jatkuvasti kehittyvänä tuoteportfoliona, joka mahdollistaa tyylikkään ja trendikkään sisutuksen. Magis yhdistää uuden ajattelun perinteisiin materiaaleihin ja valmistusprosesseihin.

Takaisin ylös