Menu

Serralungalta upeat tilanjakajakalusteet ja ruukut nyt sisä- ja ulkokäyttöön!

Kevät tekee tuloaan ja on aika suunnata katseet tulevaan. Terassikauden alkaessa on hyvä aika tutustua erilaisiin tilanjakamisen kalusteisiin ja ruukkuihin, joiden ansiosta voidaan kasvattaa erilaisten tilojen käyttöastetta tai parantaa näkösuojaa. Tulevan kevään ja kesän kiinnostavia tuoteuutuuksia ovat tilanjakamiseen luodut Kentia ja Greenpills tilanjakajakalusteet, jotka on valmistettu italialaisen Serralungan taidokasta tekniikkaa käyttäen. Esiteltävät tilanjakajakalusteet voidaan sijoittaa sekä ulko- että sisätiloihin ja ne ovat UV-suojattuja ja pakkasenkestäviä.

Greenpills

Serralunga Greenpills -tilanjakaja on kiinnostava tapa rajata tilaa ruukkujen ja kasvien avulla. Terassiin tai lattiaan kiinnittyvä Greenpills -moduuli rakentuu 300 cm korkeasta alumiini putkesta, johon voidaan sijoittaa kahden kokoisia ruukkuja. Greenpills -moduuleilla voidaan luoja laajoja kokonaisuuksia ja rakentaa kokonaisia tilanjakajaseiniä. Monet hotellit, ravintolat ja ostoskeskukset käyttävät Serralungan tilanjakajakalusteita ja ruukkuja tuomaan tiloihinsa ryhdikkyyttä, sekä rajaamaan muuten avonaista tilaa. Tiedustele värivaihtoehtoja Roltradesta!

kentia

Serralungan Kentia tilanjakajapaneelin muotoilu on saanut inspiraationsa pikkukentiapalmun lehden muodosta ja soveltuu siten täydellisesti ulkotiloihin, jossa luonto on osa maisemaa. Kentia -paneeli on monikäyttöinen, sillä sitä voidaan käyttää yksittäin katseenvangitsijana tai siitä voidaan koota useamman paneelin kokonaisuus. Paneeli on saatavissa useissa eri väreissä. Yhden Kentia -paneelin koko on P 90 x L 5 x K 150 cm.

Vaso

Serralungan tilanjakajaruukut, Vaso Rettangolare, Lluna ja Fence, soveltuvat täydellisesti suuriin tiloihin katseen vangitsijoiksi sekä eri tilojen jakajiksi. Upeasti suunnitellut ja käsityönä viimeistellyt polyetyleeniruukut ovat saatavilla monissa eri väreissä ja myös valollisina. Visuaalisen elämyksen toteuttajina on nimekkäitä suunnittelijoita. Innovatiivisen valmistusprosessin ansiosta ruukut ovat kevyitä ja helppoja sijoittaa niin suuriin aulatiloihin kuin terasseille ja parvekkeille. Kaikki Serralungan ruukut ovat UV-suojattuja, läpivärjättyjä ja pakkasenkestäviä.

Muistathan myös, että ruukkuihin on saatavissa likaahylkivä pinnoite, joka pidentää entisestään ruukkujen käyttöikää. Menetelmässä tuotteet käsitellään titaanidioksidilla, joka aktivoituu päivänvalosta eliminoiden hajujen, kaasujen ja ilmahiukkasten tarttumisen tuotteiden pintaan. Jopa spray maalin tarttuminen pintaan on estettävissä!

Roltrade on mukana Gastro 2016 messuilla, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 16.-18. maaliskuuta. Tervetuloa tutustumaan muun muassa Greenpills tilanjakajakalusteeseen osastollemme 6m38! Tavataan messuilla!

 

 

Takaisin ylös